Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

trosimo ludo puno na djecu, a onda vidim druge kako lakse zive - jesmo mi problem?

antonija_ri · 14. lipnja 2026.
gledam prijateljice na fejsu kak idu na putovanja s djecom, kupuju sve najnovije igracke, organiziraju rodendane k8o iz bajke... a mi jedva spajamo kraj s krajem i osjecam se k8o da smo nesto krivo napravili u zivotu. znam da se ne treba usporedjivat ali tesko je kad vidis sve to svaki dan. jel netko drugi ovako razmislja ili sam samo ja luda

5 odgovora

Petra_ST · 15. lipnja 2026.
drage moje, fejsbuk je iluzija, nitko ne pokazuje dugove i stres iza tih slika. mi izgledamo super na fotkama a doma smo u minusu ko i svi ostali skoro.
tata_marko · 18. lipnja 2026.
realno je da usporedbe skoro nikad ne cine dobro, samo hrane osjecaj manje vrijednosti. tvoja djeca ne trebaju skupe putovanja da bi bila sretna, trebaju tebe prisutnu i to je najvaznije.
valentina_z · 18. lipnja 2026.
mi smo isto u toj fazi, sve ide na kredite i rate a susjedi mijenjaju auto svake dvije godine. presla sam preko toga tako da vise ne pratim te profile, manje stresa.
nina_zg · 19. lipnja 2026.
moje dijete se najvise igralo s kartonskom kutijom prosle godine za rodendan, ozbiljno, jeftinije igracke cesto donesu vise radosti. ne trosi se u novac nego u vrijeme s njima.
Maja_1985 · 19. lipnja 2026.
suosjecam, i mi smo skromni jer moramo biti, ali kad vidim koliko je moje dijete sretno s malim stvarima, znam da smo na dobrom putu iako izgleda drugacije od drugih.

Prijavite se za odgovor.