Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

brak je k8o da vise ne postoji otkad imamo djecu, je li to normalno

gabi_2djece · 14. ožujka 2026.
udana sam 6 godina, imamo dvoje djece (4 i 2). MM i ja smo nekad bili ludo zaljubljeni a sad smo vise ko cimeri koji organiziraju logistiku oko djece. nemamo vremena razgovarat ni o cem drugom osim tko ide po klinca u vrtic i sta cemo za veceru. nedostaje mi nas kao par, ne znam kak se to vraca kad je covjek toliko umoran

5 odgovora

katarina.k · 14. ožujka 2026.
potpuno normalno, prosla sam kroz to isto. sto nam je pomoglo - jednom mjesecno bar jedan izlazak nas dvoje bez djece, makar samo na kavu na sat vremena. pocelo je osjecati kao spoj opet, ne samo sastanak o logistici.
Maja_1985 · 16. ožujka 2026.
realno je da faza s malom djecom pojede sve vrijeme i energiju. nije to trajno stanje, samo je sezona zivota. drzite se, bit ce lakse kad djeca odrastu malo.
iva.novak · 18. ožujka 2026.
kod nas je pomoglo uvesti pravilo da nakon 21h ne pricamo o djeci ni obavezama, samo o nama ili bilo cem drugom. tesko je izdrzati ali vrijedi.
Petra_ST · 21. ožujka 2026.
ovo mi je toliko poznato da sam se skoro rasplakala citajuci. hvala ti sto si podijelila, znaci da nisam jedina.
mirna_mama · 22. ožujka 2026.
mislim da je bitno i priznati jedno drugom da nedostaje ta veza, jer partner ponekad ni ne zna da ti to fali dok ne kazes naglas.

Prijavite se za odgovor.