Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

zgaravica me izluđuje navecer, sta pomaze

katarina.k · 30. lipnja 2026.
cure u 32tt sam i svaku vecer ista prica, cim legnem pocne zgaravica da ne mogu spavat od nje. probala sam mlijeko, ne pomaze puno. jos i hemoroidi krenuli zadnjih tjedana pa mi ovo skupa nije bas ugodno razdoblje trudnoce hahaha ali eto realnost. imate li neke provjerene trikove za zgaravicu bar da noci budu podnosljivije

5 odgovora

valentina_z · 30. lipnja 2026.
meni je pomoglo da spavam malo poduprta jastucima, u polusjedecem polozaju, tako da glava bude vise od zeluca. i da ne jedem nista tesko bar 2-3h prije spavanja
ana_i_luka · 3. srpnja 2026.
bademi su mi bili spas za zgaravicu, par bademi prije spavanja i stvarno je bilo bolje. probaj pa vidi je li kod tebe isto
SanjaP · 6. srpnja 2026.
za hemoroide obavezno pitaj ljekarnika ima bezopasnih krema za trudnice koje stvarno olaksaju, ne moras trpjeti to. i pazi na dovoljno vlakana i tekucine da izbjegnes zatvor koji sve pogorsava
dora_i_ja · 7. srpnja 2026.
i ja sam prosla kroz oboje istovremeno u trecem tromjesecju, nazalost cesto idu skupa. drzi se, prolazi nakon poroda
antonija_ri · 9. srpnja 2026.
probaj i sok od kupusa cudno zvuci ali meni je baka rekla i stvarno je pomoglo malo popiti prije spavanja

Prijavite se za odgovor.