Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kako organizirate dan s dvoje djece + posao? ja sam pukla

Petra_ST · 19. ožujka 2026.
trebam realne odgovore, ne one s instagrama. imam 4 godine i 1 godinu, radim od doma 6 sati dnevno, veca ide u vrtic, mala je sa mnom. dan mi izgleda tako da radim u pauzama od 15 min, sve zapocnem i nista ne zavrsim, u 21h sam mrtva ali onda "ukradem" sebi 2 sata na mobitelu i naravno sutra sam jos gora. kuca izgleda kao skladiste. necu ni pricati o kuhanju. ima li tko sustav koji stvarno radi ili je ovo samo faza koju treba prezivjeti? :(

6 odgovora

antonija_ri · 20. ožujka 2026.
Iskreno? Faza je. Ali nekoliko stvari mi je pomoglo: kuham 2x tjedno u vecim kolicinama, a rublje perem svaki dan po jedna masina umjesto 4 u subotu. I najvaznije - jedna soba smije biti nered. Doslovno sam odlucila da je dnevni boravak neuredan i prestala se zbog toga izjedati.
nina_zg · 21. ožujka 2026.
taj mobitel u 21h se zove revenge bedtime procrastination i imamo ga svi jer je to jedino vrijeme koje je tvoje. ne krivi se, ali probaj ga zamijeniti necim sto te ne budi - serija umjesto skrolanja, ili 30 min pa spavat. lakse je reci nego uciniti, znam
Lucija82 · 24. ožujka 2026.
jesi razmislila o cuvalici za mladu 2-3x tjedno po nekoliko sati? ne mora biti svaki dan. ja sam uzela studenticu za 3 popodneva i to je bila razlika izmedu utapanja i plivanja. ako financije dopustaju, to je najbolje ulozeni novac
ivana_mama3 · 26. ožujka 2026.
a gdje je tu tata? ne pitam zlobno, ali u tvom postu ga nema. kod nas je pomoglo da smo doslovno sjeli i na papiru podijelili zadatke, jer se inace sve neprimjetno slozi na mamu i onda oboje mislimo da je to normalno
valentina_z · 29. ožujka 2026.
radim od doma s dvoje i jedino sto mi radi je da radim rano ujutro dok svi spavaju. u 5:30 ustanem i imam sat i pol tisine, vrijedi kao tri sata popodne. nije za svakoga ali ako si jutarnji tip, probaj
tata_marko · 30. ožujka 2026.
nema sustava koji sve rjesava, samo manje losi kompromisi :) mi smo prihvatili da se cetvrtkom jede sendvic za vecer i to je sluzbeno. djeca su presrecna, ja imam jednu vecer manje kuhanja. spusti kriterije, nisi robot

Prijavite se za odgovor.