Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

more s bebom od 8 mjeseci - jesmo li ludi

neispavana_mama · 22. lipnja 2026.
planiramo prvi put na more s malom koja jos nema ni godinu dana. mm kaze da je prerano, ja mislim da moze proc dobro ako se organiziramo. ima li netko iskustva s tako malom bebom na moru? sta je nuzno ponijeti a sta je suvisno

6 odgovora

goran_rijeka · 25. lipnja 2026.
mi smo isli s 9 mjeseci, presudno je bilo da imamo sjenicu za bebu i puno vode, sunce zna biti opasno u to doba tako malenoj
trudnica2026 · 27. lipnja 2026.
ja bih rekla da pricekate jos par mjeseci, bebe na toj dobi jos nemaju dobro razvijenu termoregulaciju, ali to je samo moje misljenje, svatko zna svoje dijete
josipa_os · 29. lipnja 2026.
nemoj se previse opterecivat, milijuni beba su isle na more u toj dobi i sve je bilo ok, samo drzi je u hladu izmedju 11 i 17h i bit ce super
na_rubu_zivaca · 1. srpnja 2026.
kupite basen na napuhavanje za sobu ako imate, mi smo tako rjesili kupanje na apartmanu jer je moru bilo prehladno za nju
umorna_do_kosti · 2. srpnja 2026.
i pelene za kupanje ne zaboravite, i puno vise pelena nego sto mislite da vam treba jer se u vrucini bebe vise znoje
neispavana_mama · 3. srpnja 2026.
hvala cure, mislim da cemo ipak ic, uzet cemo sjenicu i paziti na sat kupanja na plazi. javim kako je proslo kad se vratimo

Prijavite se za odgovor.