Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

boli me strasno kad dojim, ne znam vise izdrzati

SanjaP · 3. ožujka 2026.
pozz svima, imam bebicu od 3 tjedna i dojenje mi je uzasna muka. bradavice su mi ispucane, boli me pri svakom podoju da mi suze idu same. patronazna je rekla da provjerim polozaj ali cini mi se da je ok. je li normalno da toliko boli na pocetku ili nesto radim krivo? hitnooo trebam savjet jer vec razmisljam o formuli iako sam htjela dojiti do kraja

5 odgovora

antonija_ri · 5. ožujka 2026.
prvih par tjedana je najgore, kod mene je proslo tek nakon mjesec dana. probaj lanolin krema poslije svakog podoja, meni je puno pomoglo
mirna_mama · 8. ožujka 2026.
trazi savjetnicu za dojenje ako mozes, ne mora bit patronazna, postoje udruge koje pomazu besplatno. losa tehnika hvatanja je najcesci uzrok pucanja
iva.novak · 11. ožujka 2026.
ja sam morala prestat s jedne strane na par dana dok nije zacijelilo, izdajala sam se rucno da se ne zapusi. proslo je za tjedan dana
Lucija82 · 12. ožujka 2026.
nemoj odustati prerano, meni je bilo isto i mislila sam da necu izdrzati ali sad dojim vec 8 mjeseci bez problema. samo strpljenja
mama_bebaca · 12. ožujka 2026.
kod nas se pokazalo da je uzdica kratka pa je bebi bilo tesko pravilno prihvatiti dojku, mozda provjeri i to kod pedijatra

Prijavite se za odgovor.