Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

Kolica za dvoje - koja uzeti?? Glava mi puca 😅

josipa_os · 13. svibnja 2026.
Cure pomagajte, trudna sam s drugim i razmisljam koja kolica uzeti. Prvo dijete ima 2.5 god i hoce jos hodati ali znam da ce nekad traziti da ga nosim kad umori. Gledam izmedju tandem kolica i onih

12 odgovora

SanjaP · 14. svibnja 2026.
Mi imamo tandem, jedno pored drugog i super nam radi, prolazi kroz vrata bez problema ako nisu preuska. Al je teze za guranje kad su oba deteta u njima.
tata_marko · 15. svibnja 2026.
ja bi ti preporucila ono jedno iza drugog (in-line), lakse se manevrira, uzas nam je bio tandem kroz vrata dućana
Tea_dvije_cure · 15. svibnja 2026.
imali smo bugaboo donkey, mozda skuplja opcija ali stvarno super, moze se prilagoditi i za jedno dijete kad drugo prestane trebati. Koristili smo ga 3 godine i jos je u dobrom stanju, sad ce sestricni.
dora_i_ja · 16. svibnja 2026.
koliko su cca kosta ta kolica novo? gledam i cijenu jer smo malo tijesni s budzetom trenutno
Lucija82 · 16. svibnja 2026.
za bugaboo donkey nova su 800-900e ovisno o modelu, ali ima ih na sh grupama i za 300-400e u dobrom stanju
josipa_os · 16. svibnja 2026.
hvala vam cure puno, ovo mi puno pomaze! jel neko probao ona jeftinija tandem kolica od Lidla ili slicno, imam osjecaj da ce mi to biti dovoljno jer necu ih koristiti godinama
ana_i_luka · 17. svibnja 2026.
ja se ne bi slagala tu, imala sam neka jeftinija i puknula su mi kotacic nakon 4 mjeseca koristenja, na kraju sam morala kupiti druga tako da sam na kraju vise potrosila
valentina_z · 18. svibnja 2026.
eto vidis, meni su lidl kolica (jednostruka) trajala 3 godine bez problema, mozda je do modela ili do terena po kojem hodas, ne bi generalizirala
trudnica2026 · 19. svibnja 2026.
gledajte i second hand grupe na fejsu, ima ih tamo dosta i skoro novih jer ljudi prodaju kad im vise ne treba, ja sam tako nasla svoja
josipa_os · 19. svibnja 2026.
cure imam update! nasla sam bugaboo donkey na sh grupi za 350e, prakticno nekoristena, samo su curici bila mala pa su prodali. presretna sam!!! hvala svima na savjetima
ivana_mama3 · 21. svibnja 2026.
jeeej cestitam, super cijena za taj model!
mirna_mama · 21. svibnja 2026.
super vijesti, javi kako se snalazis kad dobijes bebu s dvoje u kolicima 😄

Prijavite se za odgovor.