Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kolica za dvoje - sta preporucate?

nina_zg · 4. srpnja 2026.
cure pomoc, trudna sam sa drugim i MM i ja se svadjamo oko kolica za dvoje. imamo curicu od 2g koja jos voli sjediti u kolicima, a uskoro stize bebac. gledala sam ona tandem kolica al mi se cine ogromna, ne znam kako bi to guralo kroz vrata u zgradi bez lifta... ima li netko iskustva? sta vam se pokazalo najbolje, tandem ili ono gdje je jedno dijete ispred/iza? hvala unaprijed <3

5 odgovora

tata_marko · 6. srpnja 2026.
mi smo imali tandem od chicca, super nam je bio ali stvarno je sirok, kroz standardna vrata jedva prodje. ako imas usko stubiste bolje razmisli dvaput.
SanjaP · 7. srpnja 2026.
Ja bih preporučila ono s jednim sjedalom gore i jednim dolje (tzv. river/piggyback tip), puno je kompaktnije od klasičnog tandema i lakše se manevrira po gradu. Pitaj u second hand grupama, dosta ih se prodaje jer djeca brzo izrastu iz te faze.
ivana_mama3 · 10. srpnja 2026.
cisto informativno - jel razmisljala o tome da starija ide na bicikl s ruckom (buggy board) koji se kaci na obicna kolica? mi smo tako rijesili i stedjeli i prostor i novce
gabi_2djece · 11. srpnja 2026.
nemoj tandem ako nemas dizalo, vjeruj mi na rijec, ja se s tim mucila 8 mjeseci pa prodala za pola cijene i kupila obicna s buggy boardom kao sto je gore osoba napisala. mnogo prakticnije!
Lucija82 · 13. srpnja 2026.
joj ja se sjecam te muke, mi smo na kraju kupili polovna bugaboo donkey, malo je skuplje ali sklapa se kompaktno i moze se prosiriti kasnije. sretno sa izborom, i cestitam na trudnoci :)

Prijavite se za odgovor.