Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kako uspijevate sve stici, ja se osjecam kao da tonem

nina_zg · 19. ožujka 2026.
radim od doma, imam dvoje djece (4 i 6 god) i osjecam da nista ne stignem kako treba. ni posao normalno ne obavim ni kuca nije cista ni s djecom se ne stignem igrati koliko bih htjela. navecer padnem u krevet mrtva umorna a osjecaj da sam sve zabrljala. kako vi organizirate dan da ne poludite?

6 odgovora

Lucija82 · 22. ožujka 2026.
realno, ne mozes sve stici savrseno i to je normalno, ja sam prestala tezit perfekciji i sad mi je puno lakse, kuca moze cekati
robert_i_mia · 23. ožujka 2026.
probaj napraviti raspored po satima, meni je pomoglo da imam blokove za posao dok su djeca u skoli/vrticu i onda popodne cisto djeca bez telefona
ne_spavam_mjesecima · 24. ožujka 2026.
iskreno mislim da se svi mi previse trudimo raditi sve sami, ima li mm neku ulogu u tome ili je sve na tebi? kod nas smo podijelili zadatke i puno je lakse
SanjaP · 25. ožujka 2026.
ovo zvuci ko ozbiljno izgaranje, ne zeznem se u savjete ali mozda razmisli i o tome da malo uspoirs sebi tempo, dijete ce pamtiti da si bila prisutna a ne da je kuca bila sjajna
nina_zg · 26. ožujka 2026.
hvala svima, istina je da mm puno radi pa je najvise na meni, probat cu razgovarati s njim da podijelimo bolje. i da, mislim da sam stvarno na rubu izgaranja zadnjih mjesec dana
mama_lavica · 28. ožujka 2026.
drzim fige, i samo da znas nisi sama, mislim da nas 90% ovdje isto tako osjeca s vremena na vrijeme

Prijavite se za odgovor.