Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

brak nakon djece - jel to samo suzivot i logistika?

gabi_2djece · 29. svibnja 2026.
Ne znam kako ovo napisati da ne zvuci strasno. Volim ga, dobar je otac, ne svadjamo se puno. Ali imam osjecaj da smo postali kolege s posla. Sve nase razgovore mogu svesti na: jesi izvadila meso, ko ide po malu, treba platit rezije, on je kihao jel bio topao. Nemamo o cemu drugom. Zadnji put smo bili sami vani prije godine i pol i pola vremena smo govorili o djeci. Nedostaje mi onaj osjecaj da sam nekome zanimljiva a ne samo funkcionalna. Jel ovo faza koja prodje ili se treba nesto raditi?

5 odgovora

Lucija82 · 1. lipnja 2026.
faza je, ali ne prodje sama od sebe. mi smo u toj fazi bili 2 godine i onda sam ja rekla dosta. uveli smo pravilo, cetvrtak nakon 21h nema teme o djeci i kucanstvu. prvi cetvrtak smo sjedili u tisini kao dva idiota :D sad se veselimo tome.
martina88 · 1. lipnja 2026.
kod nas je pomoglo da smo prestali cekati veliki izlazak s dadiljom i sve. to se nikad ne dogodi. male stvari, kava ujutro 15 min prije nego se dijete probudi, serija koju gledamo samo zajedno, setnja oko kvarta.
nina_zg · 2. lipnja 2026.
Meni je zvucalo poznato pa cu biti iskrena, mi smo otisli na par razgovora kod terapeuta i to je bilo najbolje ulozene lipe. Nista dramaticno se nije dogadjalo, samo nam je pomoglo da naucimo razgovarati o necem drugom. Nije sramota.
iva.novak · 4. lipnja 2026.
pa i normalno je, imate malo dijete, svi resursi idu tamo. mene je smirilo kad sam prihvatila da to nije zauvijek. dijete ce narasti i vratit ce se prostor. samo ne dopusti da se skupi gorcina u medjuvremenu, govorite si stvari naglas
katarina.k · 6. lipnja 2026.
jesi izvadila meso hahaha ovo je himna svakog braka s malom djecom. drz se, nisi sama

Prijavite se za odgovor.