mama_bebaca · 1. lipnja 2026.
Cure pomoc, trudna sam s drugim i razmisljam o kolicima za dvoje jer stariji ima 2 god i jos ce mu trebati kolica koju godinu. Gledala sam ove tandem, pa ove side by side, pa neki dupli sustav gdje ide sjediste na sjediste... totalni kaos u glavi. Netko ima iskustva? Trazim nesto da mi ne bude pretesko za guranje i da stane u gepek od golfa. Hvala unaprijed <3
16 odgovora
antonija_ri · 2. lipnja 2026.
mi smo imali tandem (jedno dijete iza drugog) i bilo je super za uske prolaze npr u trgovini, ali je bilo dugacko pa mi je bilo tesko parkirati kod vrata. Za gepek golfa ne znam nazalost, mi imamo octaviju.
Tea_dvije_cure · 3. lipnja 2026.
Ja bih preporucila da odes fizicki probati u neku veću trgovinu opreme, jer online slike lazu. Neka kolica izgledaju kompaktna a onda su monstrum kad ih rasklopis.
iva.novak · 3. lipnja 2026.
side by side (jedno pored drugog) su nama bila spas jer oba djeteta vide isto i ne svadjaju se ko ce gledati naprijed, ali su siroka - kroz vrata dvoumica ponekad nisam prosla bez okretanja.
dora_i_ja · 3. lipnja 2026.
Mi smo kupili obicna kolica plus prijicalicu (board) za starijeg koja se kaci na dno. Puno jeftinija opcija i stariji je uzivao stojati kao
mama_bebaca · 4. lipnja 2026.
cure hvala na odgovorima, ovo s prijicalicom mi je zanimljivo, nisam znala da postoji tako nesto! kolika je to koristila dob?
ivana_mama3 · 5. lipnja 2026.
mi smo koristili od otprilike 2.5god pa do 4, ovisi o djetetu i tezini kolica. Provjeri max nosivost, obicno je oko 20kg.
valentina_z · 6. lipnja 2026.
ja necu lagati, meni je najbolje bilo kad je stariji krenuo peske pa je stariji hodao a mlada u kolicima, al znam da to nije opcija ako je razlika mala izmedju djece :) kod vas je 2,5-3god razlike ako sam dobro skuzila pa mozda i to prodje brze nego mislis
ana_i_luka · 7. lipnja 2026.
vidila sam neke duple kolice gdje jedno sjediste ide iznad drugog (stacking), to mi je izgledalo najkompaktnije za gepek. Skuplje su al ako imas budzeta vrijedi pogledat
katarina.k · 7. lipnja 2026.
Samo da dodam, kupujte prema tome hoce li vam trebati za dulje ili krace vremena. Mi smo za drugo dijete uzeli second hand tandem jer ce nam trebati sam godinu dana dok stariji ne prohoda vise pa nema smisla trositi bogatstvo.
mirna_mama · 8. lipnja 2026.
slazem se s gore, i mi smo kupili rabljena kolica za dvoje bas iz tog razloga, korisitili ih 8mj i onda prodali dalje skoro za istu cijenu
mama_bebaca · 8. lipnja 2026.
eto cure, hvala vam puno na svim savjetima! odlucili smo probati onu prikolicu/board opciju jer nam sjeda i po cijeni i po prostoru u autu. javim kako je ispalo kad se mala rodi :)
tata_marko · 9. lipnja 2026.
sretno s bebom!!! i javi obavezno kakav je board, i mi razmisljamo o tome za drugo
josipa_os · 10. lipnja 2026.
samo da vas podsjetim da provjerite tezinu djeteta prije kupovine boarda, moj sin je bio krupan za dob i nisu mi preporucili prije 3.god
mama_bebaca · 11. lipnja 2026.
UPDATE - beba se rodila, sve je super, i kupili smo taj board za starijeg. Radi odlicno, on je presretan sto
Lucija82 · 13. lipnja 2026.
congrats!!! prekrasno, uzivajte
nina_zg · 14. lipnja 2026.
cestitam na bebi! super da je board zadovoljio potrebe :)