Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

beba se manje mice od jucer, kad u bolnicu?

tata_marko · 16. lipnja 2026.
31tt. inace mi je beba vrlo aktivna, znam njen ritam, uvijek se mice nakon dorucka i onda opet uvece. danas i jucer je nekako mirnija. osjetim je ali manje i slabije. zovem li dezurnog ili sam paranoicna? ne zelim biti ona koja svaki dan zove bolnicu.

4 odgovora

Lucija82 · 18. lipnja 2026.
ZOVI. odmah. ne razmisljaj, ne cekaj do jutra, ne pitaj forum. smanjeni pokreti su razlog za odlazak na CTG, uvijek, i nikad ti nitko u bolnici nece reci da si pretjerala. molim te idi
trudnica2026 · 19. lipnja 2026.
Slažem se s gornjim odgovorom. Ja sam jednom otišla u 34tt jer mi se činilo da je mirnija, radili su CTG, sve je bilo u redu i poslali su me kući nakon dva sata. Nitko me nije gledao čudno. Bolje sto puta uzalud.
gabi_2djece · 22. lipnja 2026.
radije budi "ona koja zove" nego da si zamjeras. to nije paranoja, to je majcin instinkt i on obicno nesto zna. javi nam se poslije kako je bilo
martina88 · 23. lipnja 2026.
ja sam legla na lijevi bok, popila necega hladnog i slatkog i brojala pokrete pola sata dok sam se spremala za bolnicu. ali svakako sam isla. jednom mi je bebac bio samo u dubokom snu, drugi put su nasli da je pupkovina malo pritisnuta i drzali me na promatranju. sretno!

Prijavite se za odgovor.