Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

kolike svaku vecer od 18h do ponoci, gaziranje strasno, vec ne znam sta da probam

tata_marko · 14. svibnja 2026.
beba ima 6 tjedana i svaku vecer od otprilike 18h pa do ponoci je pravi pakao. place, savija nozice, crveni u lice, puno se gazira i cini se da ga boli trbuscic. probali smo cajeve, boskove kapi, masazu trbuha, biciklic, nista ne pomaze puno. pedijatar kaze da je to kolika i da ce proci do 3-4 mjeseca ali meni je tesko to gledati svaku vecer. ima li neko nesto sto stvarno pomaze ili samo moramo prezivjeti do 4 mjeseca

6 odgovora

katarina.k · 14. svibnja 2026.
nazalost kod nas nista nije pomoglo osim vremena, tacno je preko noci prestalo na 12 tjedana kao da je neko prekidac ugasio. drzite se, prolazi
mama_od_troje · 16. svibnja 2026.
probajte simetikonske kapi iz apoteke, nama su malo pomogle, ne cudo ali barem malo olaksaju gaziranje
Kristina_vz · 19. svibnja 2026.
jeste probali promjenu adaptiranog ako je na adaptiranom? kod nas je bila alergija na bjelancevine kravljeg mlijeka pa je pedijatar preporucio hipoalergeno i skoro je odmah prestalo
SanjaP · 20. svibnja 2026.
ako dojite, mozda probajte izbaciti mlijecne proizvode iz svoje ishrane na par sedmica, kod nas je to bio okidac. konzultirajte se sa pedijatrom naravno prije bilo kakve promjene
tata_marko · 22. svibnja 2026.
hvala vam svima, dojim pa cu probati bez mlijecnih proizvoda par sedmica da vidim hoce li biti razlike, javit cu kako je bilo
Lucija82 · 25. svibnja 2026.
samo da dodam da nosenje u nosiljci nama je puno pomoglo navecer u to kriticno vrijeme, neko kretanje i topla blizina umiruje. sretno, znam kako je tesko

Prijavite se za odgovor.