Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

beba se budi svaki sat nocu, na rubu sam :(

gabi_2djece · 19. veljače 2026.
cure pomagajte, MD ima 5mj i do sad je spao relativno dobro, a sad odjednom se budi svaki sat cijelu noc. dojim ga na spavanje pa opet zadojim da zaspi i tako cijelu noc, ja sam vec kao zombi. je li to regresija spavanja ili nesto drugo? nemam vise snage, MM radi pa sam sama nocu s njim vecinu vremena. hvala unaprijed na savjetima

13 odgovora

mama_bebaca · 19. veljače 2026.
to je klasicna regresija spavanja oko 4-5mj, meni je bilo isto s prvim djetetom. proslo je za mjesec dana sam od sebe, drzi se!
antonija_ri · 20. veljače 2026.
imate li ikakvu rutinu prije spavanja? kupka, prigusena svjetla, uspavanka... to nam je puno pomoglo kod nas
gabi_2djece · 22. veljače 2026.
da, imamo neku rutinu, kupamo ga oko 19h pa citamo knjigu i pjevam mu, ali nekad mi se cini da to nista ne pomaze kad je tak los period
Lucija82 · 23. veljače 2026.
probajte bijeli sum, meni je to spasilo zivot. neki ventilator ili app na telefonu, blokira sve zvukove iz kuce i bebe se bolje uspavaju
ivana_mama3 · 23. veljače 2026.
mi smo prosli isto to sa curicom, samo sam htjela reci da nije nuzno regresija, moze biti i rastuci zub ili samo faza. moja je bila takva mjesec i pol pa je odjednom prespala cijelu noc bez ikakvog razloga zasto se to desilo bas tad
dora_i_ja · 24. veljače 2026.
iskreno ne bi se previse zamarala sa strogim rutinama i rasporedima u ovoj dobi, bebe su bebe i mijenjaju se iz dana u dan. moje misljenje je da je normalno da se bude nocu u ovoj dobi, nije to nikakav problem koji treba rjesavati nego faza kroz koju svi prolazimo
valentina_z · 24. veljače 2026.
slazem se sa gore, ali ipak neka rutina pomaze djetetu da zna sta dolazi, ne mora biti stroga samo dosljedna
nina_zg · 25. veljače 2026.
jeste probali provjeriti da mu nije prevruce ili prehladno u sobi? nama je to bio veliki faktor, kad smo stavili termometar u sobu skuzili smo da je previse toplo
gabi_2djece · 25. veljače 2026.
probali bijeli sum tri noci i cini mi se da je bolje, budi se rjede, jos dojim ga ali ne svaki sat vec na 2-3h sto je za nas trenutno pobjeda. hvala svima na savjetima!!
trudnica2026 · 27. veljače 2026.
super da je bolje! drzite se, ovo je faza koja prolazi, sjecam se tih nocnih budjenja kao da je juce bilo a sad mi dijete ima 6 god i spava kao top
katarina.k · 28. veljače 2026.
ako se nastavi produljeno i primjetite da je nesto drugo, npr da vristi od boli, spomenite pedijatru zbog reflukса, moze se pomijesati s regresijom pa je dobro isключiti to
martina88 · 1. ožujka 2026.
hahaha nije smijesno al jest, moj je u toj fazi hodao po kuci u 3 ujutro nosen na rukama i pjevao mu sam cijeli repertoar, sad se smijem kad se sjetim
gabi_2djece · 2. ožujka 2026.
update za sve koji su pratili - proslo je otprilike za 3 tjedna, sad opet spava relativno dobro, spava po 5-6h u komadu sto je za nas ogromna stvar. hvala vam puno na podrsci, ovo je bilo tesko razdoblje

Prijavite se za odgovor.