josipa_os · 8. lipnja 2026.
Pozdrav svima, nasa dosadasnja pedijatrica se seli i moramo naci novu. Curica ima godinu i pol. Vazno mi je da je pedijatar strpljiv, da ne zuri kroz pregled i da objasni stvari a ne samo receptu i van. Ima li preporuka za podrucje Novog Zagreba ili blizu?
12 odgovora
ana_i_luka · 9. lipnja 2026.
mi smo kod doktorice u ambulanti na Sigetu, jako je pazljiva i nikad ne osjecam da zuri, uvijek odgovori na sva pitanja
Petra_ST · 10. lipnja 2026.
da, znam koju mislis, i mi smo tamo bili prije nego smo se preselili, super iskustvo
Tea_dvije_cure · 11. lipnja 2026.
ja bas nemam dobro iskustvo s tom istom doktoricom, meni se cinilo da je uvijek u zurbi i jednom nam nije ni pogledala grlo dobro kad je sin imao angina, morali smo na hitnu poslije
nina_zg · 11. lipnja 2026.
zao mi je cuti to, mozda je bio los dan, meni je uvijek bila super ali svako iskustvo je drugacije naravno
josipa_os · 12. lipnja 2026.
jel ima jos neko iskustvo s pedijatrima u tom kraju? ovo mi je sad malo zbunjujuce, ne znam sta da radim
ivana_mama3 · 14. lipnja 2026.
probaj doktora u ambulanti kod Zapruđa, mi smo presli k njemu prosle godine i vrlo je temeljit, samo se malo cesto ceka u redu jer je popularan
iva.novak · 14. lipnja 2026.
to je opcenito problem sa svim dobrim pedijatrima, cim je neko dobar odmah su redovi puni, sad razumijem zasto ljudi cesto biraju po dostupnosti a ne po kvaliteti
josipa_os · 15. lipnja 2026.
hvala svima, javit cu se onom doktoru kod Zapruđa i vidjeti ima li mjesta za novog pacijenta
dora_i_ja · 16. lipnja 2026.
samo napomena, kad mijenjas pedijatra ponesi karton i sve podatke o cjepivima, meni su jednom trazili i to je bilo malo gnjavaze da nabavim od stare doktorice
josipa_os · 17. lipnja 2026.
hvala na podsjetniku, to bi zaboravila!
josipa_os · 17. lipnja 2026.
update - bili smo danas na prvom pregledu kod novog doktora, jako je fin i strpljiv, curica ga je odmah zavolila. Presretna sam sto smo nasli dobrog!
Maja_1985 · 18. lipnja 2026.
jeeej super vijesti, drago mi je da je uspjelo