Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

second hand oprema - gdje prodajete/kupujete kod vas?

tata_marko · 24. srpnja 2026.
pozz svima, imam gomilu djecje odjece i opreme iz koje su nam djeca izrasla (kolica, hodalica, gomila odjece 0-3g) i razmisljam sta da radim s tim. ima li netko iskustva sa second hand sajmovima za djecu, ili je bolje preko facebook grupa? zanima me i gdje vi kupujete polovno, jer opet cemo trebati sitnice za novog clana obitelji pa nema smisla sve kupovati novo

5 odgovora

ana_i_luka · 26. srpnja 2026.
ja prodajem i kupujem preko lokalnih fb grupa tipa 'djecja oprema [ime grada]', bude tamo svega. samo pazi na fotke i pitaj dodatne slike prije nego dogovoris kupnju
Tea_dvije_cure · 27. srpnja 2026.
Postoje i organizirani sajmovi rabljene dječje robe, obično se održavaju u sportskim dvoranama ili domovima kulture nekoliko puta godišnje - pratite oglase po gradu ili lokalne portale, tamo možete i prodati stvari na štandu za mali novac ili donirati.
trudnica2026 · 29. srpnja 2026.
kupovala sam kolica polovna i bila sam jako zadovoljna, usteda ogromna. samo obavezno provjeri kocnice i kotace uzivo prije placanja
martina88 · 31. srpnja 2026.
mi smo isli na obiteljski centar kod nas, imaju redovito humanitarne rasprodaje gdje mozes i donirati i kupiti jeftino. i atmosfera je fina, upoznas druge roditelje
iva.novak · 3. kolovoza 2026.
ja sve odjecu koju vise ne trebamo dam u kontejner za odjecu ili susjedi koja ima manje dijete, jednostavnije mi je nego prodavati po komadu za par kuna

Prijavite se za odgovor.