Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

beba se budi svakih sat vremena, ja vise ne znam sto bi

mama_bebaca · 13. ožujka 2026.
cure pomagajte, imam bebaca od 4 mjeseca i zadnjih tjedan dana se budi bas svaki sat nocu. prije je znala odspavat i 3-4h u komadu a sad ne znam sto se dogodilo. dojim je na spavanje, ugasi se super ali onda se budi i placem se vrti po krevetu... jel ovo neka faza ili ja nesto krivo radim? na rubu sam vise, MM ide na posao pa je sve na meni nocu. hvala unaprijed na savjetima

5 odgovora

Petra_ST · 14. ožujka 2026.
to je vjerojatno regresija sna u 4. mjesecu, cita se svugdje o tome. prođe za par tjedana, drzi se!
Tea_dvije_cure · 17. ožujka 2026.
kod nas je bilo isto oko tog perioda, i pretpostavljam da je i rastenje i taj skok u razvoju. probaj malo pojacati dnevne obroke pa mozda nije gladna nego navika buđenja
tata_marko · 17. ožujka 2026.
Ajme suosjecam, mi smo to prezivjeli s oba djeteta. Kod nas je pomoglo da tata malo preuzme jedno budjenje s bocicom izdojenog mlijeka da ja prospavam bar jedan blok od 4h. Nije lako ali prolazi.
nina_zg · 19. ožujka 2026.
provjeri i sobu, mozda joj je prevruce ili prehladno, to zna jako utjecati na budjenja. mi smo imali problem s temperaturom u sobi pa kad smo to sredili puno se popravilo
iva.novak · 21. ožujka 2026.
drzim fige, i mi smo tu bili, sad ima 7mj i spava puno bolje. samo strpljenja, znam da je lako reci

Prijavite se za odgovor.