katarina.k · 6. ožujka 2026.
Idemo za dva tjedna prvi put s bebom (7 mjeseci) na more, letimo avionom sat i pol. Malo sam nervozna, nikad nisam letjela s njom. Sta da ponesem u rucnu torbu, kako s bocicom kroz sigurnosnu kontrolu, i uopce ima li nekih trikova da preživimo let bez drame?
15 odgovora
Tea_dvije_cure · 7. ožujka 2026.
mi smo letjeli s nasim kad je imao 8 mjeseci, bocicu i hranu mozes nosit kroz kontrolu bez problema, samo najavi na kontroli da imas hranu za bebu, oni to obicno provjere posebno ali nije drama
Maja_1985 · 7. ožujka 2026.
dojenje ili bocica tijekom slijetanja i uzletanja pomaze kod pritiska u usima, to je najbolji trik po meni
mama_bebaca · 9. ožujka 2026.
hahaha ja cu vam ispricati anegdotu, letjeli smo kad je sin imao godinu dana i baš kad je avion krenuo na slijetanje on je onako glasno prdnuo pa se cijeli red od nas okrenuo i smijao, bio je toliko glasan da je i stjuardesa culla iz kuhinjice 😂
katarina.k · 9. ožujka 2026.
ahahahaha ovo mi je uljepsalo dan, hvala na smijehu nasred citanja odgovora 😂 nadam se da ce nas let biti bar pola tako zabavan
gabi_2djece · 9. ožujka 2026.
za kolica, provjeri unaprijed mozes li ih ponijeti do vrata aviona (gate check) umjesto da ih predas na check-in, puno je prakticnije kad slijecete
Petra_ST · 9. ožujka 2026.
iskreno ja bi preporucila auto ako ikako mozete, izbjegavate cijelu gnjavazu s letom, sigurnosnom kontrolom i cekanjem na aerodromu s bebom
nina_zg · 10. ožujka 2026.
ovisi gdje se ide, ako je 8 sati autom vs sat i pol letom mislim da je let ipak brzi i manje stresan za sve, pogotovo ljeti kad je vruce u autu
dora_i_ja · 12. ožujka 2026.
tocno, mi smo isto birali let jer bi nam auto trajao cijeli dan a s bebom to je iscrpljujuce za sve
katarina.k · 13. ožujka 2026.
jel neko ima savjet za pelene tijekom leta, koliko da ponesem u rucnoj torbi da ne bude previse a da ne ostanem bez njih ako se let odgodi
ivana_mama3 · 13. ožujka 2026.
ja bi ponijela bar 3-4 vise nego sto mislis da ce trebati, letovi kasne i to je najgore ako te uhvati bez pelena. I obavezno vrecice za smece za prljave pelene, na avionu nema kud s njima
ana_i_luka · 14. ožujka 2026.
i ponesi presvlaku i za sebe u rucnoj torbi, cuvena stvar da beba povrati ili prelije pelenu bas na tebe kad nemas kud
katarina.k · 14. ožujka 2026.
cure hvala vam puno na svim savjetima, javit cu se kad se vratimo s mora kako je proslo!
tata_marko · 16. ožujka 2026.
veselim se citati update, sretan put!
katarina.k · 17. ožujka 2026.
eto vratili smo se, let je prosao super, beba je spala cijeli let i nista se lose nije desilo, samo obicna mala kriza na aerodromu jer je htjela izaci iz kolica bas kad smo cekali u redu za kontrolu 😅 hvala svima jos jednom!
martina88 · 17. ožujka 2026.
jeeej super, drago nam je da je sve dobro proslo!