Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

More s 8mj bebom - je li ludost?

Helena_ZG · 6. ožujka 2026.
Planiramo ici na more u kolovozu, beba ce imat 8mj. Muz kaze da je to super dob, ja se malo bojim vrucine i puta (vozimo se 4h autom). Ima li netko iskustva? Sta nosite od opreme, kako se beba drzala na putu?

6 odgovora

ana_i_luka · 7. ožujka 2026.
Mi smo isli s 9mj i bilo je super, samo krenite ranije ujutro dok je jos svjeze i pravite pauze na 2h. Nosili smo skoljku za auto i bebu presvukli u pidzamicu da joj bude udobnije.
antonija_ri · 9. ožujka 2026.
8mj je jos uvijek osjetljivo za sunce, pazi da ju drzis u hladu i mazete kremom za djecu min spf50. Mi smo imali suncobran za plazu i bazenchic na napuhavanje.
Klara2023 · 11. ožujka 2026.
Iskreno, meni je to bila najgora ideja, beba nije mogla spavat od vrucine cijelu noc a mi smo bili u apartmanu bez klime. Ako mozete birat, uzmite smjestaj sa klimom, to je must.
Helena_ZG · 13. ožujka 2026.
eto sad me strah jos vise :D mislim da cemo trazit apartman sa klimom obavezno, hvala na upozorenju
josipa_os · 14. ožujka 2026.
Ne bojte se previse, djeca su prilagodljiva. Samo dobra organizacija i sve ce biti ok. Nosite dosta vode i jednu igracku koju beba vec poznaje da joj bude sigurnije u novom prostoru.
Bruno_tata · 14. ožujka 2026.
mi smo iducu godinu isli opet i puno je lakse kad prohodaju, al i ova prva godina se moze, samo treba planirat sve unaprijed

Prijavite se za odgovor.