Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kolica iz second handa - da ili ne?

ana_i_luka · 10. kolovoza 2026.
cure pitanje, gleda mm polovna kolica na oglasniku, dosta jeftina i izgledaju ok na slikama ali me hvata neka nervoza da kupim tudja kolica za bebu. jel netko kupovao polovno i je li se isplatilo? nova su meni prejeftina za dzep trenutno

6 odgovora

tata_marko · 11. kolovoza 2026.
mi smo kupili polovna i super su nam poslužila, samo dobro pogledaj kotače i kočnicu prije nego platiš, to najviše otkaže s vremenom
Helena_ZG · 13. kolovoza 2026.
ja sam kupovala i zao mi je, ispalo da su tockovi krivi i moras platiti servis pa na kraju ispadne skuplje nego da si odmah kupila nesto srednje kvalitete novo. malo istrazi prije
gabi_2djece · 15. kolovoza 2026.
nema nikakvog problema, sve moje troje dece su vozana u polovnim kolicima, samo operi navlaku i to je to. ne budi rob marketinga :)
ana_i_luka · 16. kolovoza 2026.
hvala svima na odgovorima! otisla sam pogledat uzivo, kotaci su super ali fali jedna kopca na pojasu, cenjkam se sad oko cijene
Petra_ST · 19. kolovoza 2026.
jos jedna stvar - pitaj koliko su stara, neki modeli imaju rok trajanja materijala pa se plastika zna raspadati posle par godina sunca
umorna_do_kosti · 20. kolovoza 2026.
pa eto kupila sam ih, mm je popravio kopcu za 5 min sa zicom, super su, hvala na savjetima cure

Prijavite se za odgovor.