Mi smo necakinji za rodjendan uzeli kartu za djecju predstavu i doslovno je bila sretnija nego sa svim igrackama skupa. Dozivljaj > jos jedna plasticna igracka, barem po meni :)
Maja_1985·28. kolovoza 2026.
Koliko ima godina? Ako je predskolac, drveni setovi i neke montessori stvarcice traju godinama, kod nas se to jos koristi. Igracke s baterijama zavrse u kutu za tjedan dana.
tata_marko·28. kolovoza 2026.
uplati joj nesto, tecaj plivanja, klizanje ili neka radionica. to ostane, a i vi imate razlog za druzenje. ja svojoj uvijek uzmem knjige, mozda staromodno ali bira ih sama i cuva.
realna_mama·28. kolovoza 2026.
iskreno, dijete koje ima sve najvise ce se igrat kartonskom kutijom u koju spakiras poklon 😂 ne trosi previse, nekaj sitno + neki izlet s tobom i to je to.
SanjaP·28. kolovoza 2026.
mi obozavamo personalizirane slikovnice gdje je bas ona glavni lik, to im bude jako posebno. ili neka sitnica s imenom, ruksacic za vrtic i sl.
Petra_ST·29. kolovoza 2026.
slazem se za dozivljaj. mi smo kumici uzeli godisnju za zoo i iskoristili je nebrojeno puta, daleko najisplativije 👍
vilim24·10. rujna 2026.
I sto si na kraju kupio necakinji?
Ana·10. rujna 2026.
Odlazak u automatsku autopraonicu se pokazao kao potpuni hit. Nakon prvotnog soka i straha, necak je bio odusevljen. Sada nam je to postao zajednicki ritual :)
viktor.strejcek·10. rujna 2026.
Hvala svima na odgovorima. Na kraju je dobila super drustvenu igru i jako je zadovoljna. Samo jos cekamo da ju otvori i proba zaigrati