Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

MM misli da je pomoc oko djeteta = ako se on igra s njim 10 min

gabi_2djece · 12. svibnja 2026.
cure moje, moram se izjadati jer eksplodirat cu. imamo bebaca od 8mj i ja sam potpuno sama u ovome. MM ode na posao, dođe doma, večera, sjedne za tv i to mu je dan zavrsen. ja od 6 ujutro do ponoci - hranjenje, presvlacenje, kupanje, spremanje, kuhanje... kad mu kazem da bi mogao malo vise pomoci on kaze "pa ja se igram s njim navecer" kao da je to ista podjela obaveza. jel je normalno da se ovako osjecam ili sam ja luda? nemam vise snage svađati se svaki dan oko istog

5 odgovora

josipa_os · 14. svibnja 2026.
nisi luda, ovo je klasika. kod nas je bilo isto dok nisam napravila tablicu obaveza i zalijepila na hladnjak. glupo zvuci ali je pomoglo, jer kad vidi crno na bijelo koliko ti radis odjednom mu sine
mirna_mama · 17. svibnja 2026.
probaj mu jednom cijeli dan prepustiti dijete od jutra do veceri, bez tvoje intervencije. kod nas se muz
tata_marko · 19. svibnja 2026.
ovo cure moje čitam i placem, isto stanje. mislim da muskarci jednostavno ne vide nered i posao dok im se ne stavi ispred nosa. moj je tek kad je bio sam tjedan dana s djecom (ja na putu) shvatio koliko sve to iznuruje
nina_zg · 20. svibnja 2026.
malo cinizma ali - mislim da neki muskarci to i ne rade iz zlobe nego jer nisu ni odrasli sa tim primjerom doma, njima je mama sve radila. treba ih doslovno uciti kao dijete, korak po korak, bez ljutnje ako je moguce (znam, tesko)
valentina_z · 21. svibnja 2026.
kod nas savjetovanje kod psihologa za parove pomoglo, ne zvuci nuzno kao rjesenje za sve ali ako je situacija ozbiljna vrijedi razmisliti, ne mora biti drama nego samo da netko treci posreduje

Prijavite se za odgovor.