Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

boli me strasno dok dojim, pukle bradavice, jel netko prezivio ovo

nina_zg · 26. veljače 2026.
pozz svima, imam bebicu od 3 tjedna i dojenje je katastrofa za mene. bradavice su mi pukle, krvare, svaki podoj mi je kao mucenje. isprobala sam kreme, lanolin, sve. beba dobro doji, savjetnica za dojenje je rekla da je stav dobar ali meni i dalje uzasno boli. jel se to samo tako nastavlja ili ce proci? razmisljam vec da odustanem jer vise ne mogu psihicki

5 odgovora

Tea_dvije_cure · 28. veljače 2026.
drzi se, i meni je bilo tako prvih tjedan dva, mislila sam da cu poludit. onda je nekako proslo, koza se navikne. probaj izmedju podoja mazati svoje mlijeko na bradavice, meni je to najvise pomoglo
tata_marko · 28. veljače 2026.
obavezno jos jednom provjeri stav sa savjetnicom uzivo ne samo opisno, ponekad je sitna stvar u pitanju koja radi razliku. i probaj razlicite polozaje, meni je polozaj ispod ruke bio spas kad su bile pukotine
antonija_ri · 2. ožujka 2026.
ja sam nazalost morala prijeci na izdajanje jer nisam mogla vise podnijeti bol, i to je ok izbor ako do toga dođe. glavno da je beba nahranjena, nemoj se osjecati krivo ako ne izdrzis
ana_i_luka · 4. ožujka 2026.
hydrogel jastucici za bradavice su mi spasili zivot, stavi ih u hladnjak pa hlade i smiruju. i da, prolazi za otprilike 2-3 tjedna kod vecine, drzim fige
Petra_ST · 6. ožujka 2026.
samo hrabro, ovo je faza koja stvarno prolazi. javi se i patronaznoj sestri neka dodje pogledati uzivo, meni je puno pomoglo kad je netko strucan bio tu pored

Prijavite se za odgovor.