Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

beba se budi svakih sat vremena, ja sam na rubu

Maja_1985 · 17. srpnja 2026.
cure pomoc, MD ima 4 mjeseca i zadnjih tjedan dana se budi bas svaki sat nocu. prije je znala odspavati i 4-5h u komadu a sad ne znam sta se desilo. dojim je na spavanje i onda opet za sat vremena trazi sisu. jel ovo regresija sna ili nesto drugo? ja vise ne znam ni kako se zovem od umora, MM radi pa je sve na meni nocu. netko ima iskustva???

5 odgovora

nina_zg · 19. srpnja 2026.
to je vjerojatno regresija na 4mj, cesto se poklopi s razvojnim skokom. kod nas je trajalo oko 3 tjedna pa se smirilo, drzi se!
katarina.k · 21. srpnja 2026.
Provjeri i da nije prohladno ili prevruće u sobi, meni se to znalo dogoditi pa sam mislila da je nešto strašno a bio je samo termostat pokvaren 😄 Ali stvarno, 4 mjeseca je klasika za regresiju.
Lucija82 · 22. srpnja 2026.
jel ima mozda zubice? kod nas su prvi zubici dosli oko 4-5mj i tad je bilo isto ovako, budjenje svaki sat i grizla je sve redom
mama_bebaca · 24. srpnja 2026.
drzi se mama, ovo prođe. ja sam u tim mjesecima plakala od umora vise nego beba :D nije to zauvijek iako se sad tako cini
Tea_dvije_cure · 24. srpnja 2026.
mi smo probali s pedijatricom pricati o tome i rekla je da je normalno do 6mj da se bude cesto, neka jos malo strpljenja

Prijavite se za odgovor.