Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

beba se budi svakih sat vremena, ja vise ne znam ni kako se zovem

mirna_mama · 25. svibnja 2026.
cure pomagajte, MD ima 4 mjeseca i zadnjih tjedan dana se budi bas svaki sat nocu. prije je znala odspavati i 4-5h u komadu a sad ovo. dojim je na spavanje, ne znam je li skok u razvoju ili nesto drugo. ja sam kao zombi, MM radi pa ujutro ide na posao a ja ostajem sama cijeli dan mrtva umorna. je l netko prosao ovo, hoce li proci samo tako???

5 odgovora

nina_zg · 27. svibnja 2026.
skok u razvoju oko 4 mjeseca je poznat, traje obicno 2-3 tjedna pa se smiri. drzi se, prosla sam to isto i mislila sam da cu poludit ali proslo je
katarina.k · 30. svibnja 2026.
kod nas je to bila regresija sna, cula sam da je to normalno u tom periodu jer se mijenja ciklus spavanja. probaj bijeli sum, nama je pomoglo malo
ana_i_luka · 1. lipnja 2026.
mozda i zubici kreću, provjeri desni. moja je isto tako radila pa se ispostavilo da izbija prvi zub
Petra_ST · 3. lipnja 2026.
nemoj se previse opterecivat, i ovo ce proci. ja sam u tom periodu spavala kad i beba, kuca i sve ostalo je cekalo. drzim fige da se brzo smiri
tata_marko · 6. lipnja 2026.
mi smo imali slicno pa se pokazalo da je gladna vise nego prije, dodala sam jedno dojenje nocu vise i onda je bolje spavala

Prijavite se za odgovor.