Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

svekrva mi je danas dala djetetu kolac. dijete ima 8 mj.

martina88 · 5. ožujka 2026.
jos se tresem. ostavila sam malu kod nje na 2 sata jer sam imala pregled. dolazim, dijete sjedi u krilu i jede cokoladni kolac. KOLAC. 8 mjeseci. ja jos nisam ni dala jaje pravilno. kazem joj sta radis, a ona se smije "pa mala je htjela, gledala je". i onda ono klasicno "ja sam odgojila troje i svi su zivi". MM kaze da pretjerujem i da nije to nista strasno. mozda i nije strasno za jedan kolac ali me izludjuje sto se NISTA sto kazem ne postuje. isto je bilo s dudom, s vodom, sa spavanjem na trbuhu. kako vi to rjesavate a da ne bude rat

6 odgovora

gabi_2djece · 7. ožujka 2026.
Nije stvar u kolacu nego u tome da te ne shvaca ozbiljno, i tu si potpuno u pravu. Ali granice mora postavit tvoj muz svojoj mami, ne ti. Cim ti to radis ti si zla snaha zauvijek. Nazalost.
Petra_ST · 7. ožujka 2026.
joj ja to znam napamet. moja svekrva je dala djetetu med sa 6 mjeseci jer "tako se to nekad davalo", a med je stvarno opasan za bebe do godinu dana, botulizam. tek kad je pedijatrica njoj osobno objasnila (namjerno sam je povela) je shvatila da ne izmisljam.
dora_i_ja · 9. ožujka 2026.
iskreno? jedan kolac nije kraj svijeta i ne bi se ja oko toga svadjala. ali razumijem osjecaj da te ne postuju. mozda probaj birat bitke, cuvanje je zlata vrijedno pa se isplati progutat neke stvari
ivana_mama3 · 10. ožujka 2026.
Ja sam rjesila tako sto sam poslala poruku u kojoj sam napisala tocno sto smije a sto ne smije jesti i zavrsila s "pedijatrica je bila jako izricita". Prebacila sam odgovornost na autoritet 😄 od tada nema problema, jer ona ne osporava mene nego doktoricu.
SanjaP · 12. ožujka 2026.
osam mjeseci i cokolada je ipak malo previse, tu si u pravu. secer, kofein... nije to za bebu. ali mm ti mora bit na strani jer ovako si sama protiv svih i to je najgori osjecaj na svijetu. drz se ❤️
mirna_mama · 14. ožujka 2026.
kod nas je bilo "ma pusti dijete nek se najede" na sve. sad je moj sin ima 6 god i dalje isto. neke se stvari nikad ne mijenjaju, samo se ti naucis ne uzimat k srcu. zvuci porazno ali stvarno je lakse tako

Prijavite se za odgovor.