Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

sto je najsmjesnije sto vam je dijete reklo pred ljudima

gabi_2djece · 7. travnja 2026.
treba mi smijeh danas pa da otvorim ovu temu. moja trogodisnjakinja je jucer u ducanu gledala gospodina ispred nas u redu i glasno rekla "mama zasto taj covjek ima kosu na ledjima a ne na glavi". htjela sam propast u zemlju. gospodin se srecom nasmijao i rekao "i ja se to pitam mala" :D ajde dajte i vi, treba mi terapija smijehom

5 odgovora

trudnica2026 · 9. travnja 2026.
Moj sin je u punoj crkvi na tisini rekao "MAMA MENI SE PISKI" i to onim glasom koji nosi do zadnjeg reda. Cijela crkva se okrenula. Jos me svekrva podsjeca na to.
SanjaP · 11. travnja 2026.
kod doktora, cekaonica puna, moja kaze susjedi "teta ti imas brkove ko moj deda". ja sam se pravila da citam letak o cijepljenju sljedecih 10 minuta :D
iva.novak · 12. travnja 2026.
nasa je rekla susjedi da mama kaze da ona uvijek prica preglasno na hodniku. Susjeda me nije pozdravila mjesec dana. Nauk price: pazi sto govoris pred njima jer sve pamte i sve reproduciraju u najgorem trenutku
katarina.k · 14. travnja 2026.
hahaha ove me spasile dana. moj mali kad je vidio trudnicu u tramvaju pitao je "a je l ti je beba u trbuhu ili si samo pojela puno"... zelja mi je bila da me pod proguta
mama_bebaca · 15. travnja 2026.
E mi imamo klasiku - dijete na glas u dizalu komentira mirise. "MAMA OVDJE NESTO SMRDI". Svaki put. Vise ne idem dizalom s njom ako je jos netko unutra :D

Prijavite se za odgovor.