Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

svekrva non stop komentira kako hranim i odgajam dijete, pomoc

tata_marko · 4. svibnja 2026.
pozz svima, imam problem koji vjerojatno pola foruma ima ali moram izbacit iz sebe. svekrva dolazi skoro svaki dan (zivimo blizu) i svaki put ima komentar - zasto dijete jos jede kasicom, zasto nije vec na krevetu bez ogradice, zasto ga ne ucim slovima vec sad ima 2g... MM kaze da je to normalno jer je ona takva i da se ne obazirem. ali meni je vec dosta, osjecam se kao da nista ne radim dobro u svojoj kuci. kako vi to rjesavate?

5 odgovora

martina88 · 7. svibnja 2026.
jao ovo poznajem, moja ss je slicna. najbolje mi je paslo kad sam prestala objasnjavati i pravdati se, samo kazem "hvala na savjetu" i nastavim po svom. objasnjavanje samo dodatno otvara vrata za jos komentara
dora_i_ja · 10. svibnja 2026.
tu mora MM odraditi svoj dio posla, on treba njoj reci da prestane, ne ti. to nije tvoja bitka nego njegova s majkom. ako on to ne zeli rijesiti onda je problem sira nego sto mislis
Tea_dvije_cure · 11. svibnja 2026.
kod nas smo postavili granicu da dolazi samo najavljeno, ne vise
Petra_ST · 13. svibnja 2026.
realno, dio toga je i generacijski jaz - drugacije se odgajalo prije 30 g. probaj to malo uzeti sa smijehom kad mozes, a kad prijeđe granicu budi direktna. nije lako ali s vremenom otupi
SanjaP · 16. svibnja 2026.
mi smo presli na to da svaki savjet zahvalimo i kazemo da smo culi od pedijatra drugo, jer nekad autoritet lijecnika vise vrijedi njoj nego nasa rijec, tuzno ali radi

Prijavite se za odgovor.