Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

more s dvogodisnjakom - realno ili ne?

josipa_os · 13. srpnja 2026.
planiramo prvi put more s malom (2,5g) ovo ljeto, do sad smo isli samo na kratke izlete blizu kuce. iskreno pomalo me strah - dugacka voznja, hoce li podnijeti sunce, sta jesti... ima li netko preporuku za destinaciju koja je fakat prilagodjena djeci (placa, hlad, blizina apoteke i sl)? i kako ste organizirali put autom sa tako malom djecom da ne poludite svi zajedno :D

5 odgovora

Maja_1985 · 15. srpnja 2026.
Mi smo bili u Vodicama, ima puno pjeskovitih plaža i sve je blizu - ljekarna, marketi, sladoledarnice na svakom koraku što je bitno kad imaš malo dijete koje traži pauze. Preporučam rezervirati apartman blizu plaže da ne moraš daleko nositi opremu.
Lucija82 · 18. srpnja 2026.
za voznju autom - krenite rano ujutro dok jos spava, nama je to spasilo zivot. i puno pauza na benzinskim, makar svakih sat vremena, samo da protrci malo
Tea_dvije_cure · 19. srpnja 2026.
citala sam da je bolje da mala nosi kupaci sa UV zastitom i da obavezno imate kabanicu/satorce za plazu jer sunce je u ljeto bas jako opasno za tu dob. i puno tekucine, dehidracija ide brzo kod djece
nina_zg · 21. srpnja 2026.
mi smo isli u Novigrad (Istra), plaza je djelomicno kamena ali ima i travnati dio gdje su djeca igrala, i grad je mali pa se sve pjesice stigne. samo nemoj ocekivati odmor kakav si imala prije djece hahaha, bit ce to vise 'putovanje s djetetom' nego 'odmor' ali i dalje lijepo!
dora_i_ja · 22. srpnja 2026.
kupite one navlake za auto sjedalicu koje stite od sunca sa strane, nama su spasile situaciju na duzim putovanjima. i frizider torba s puno grickalica, gladno dijete u autu = katastrofa

Prijavite se za odgovor.