Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

trazim preporuku pedijatra u zg - novi u gradu

antonija_ri · 25. ožujka 2026.
selimo se sa djetetom (18mj) u zagreb za par mjeseci zbog posla i nemam pojma kako funkcionira sustav ovdje sa pedijatrima. imate li preporuku nekog dobrog pedijatra, po mogucnosti u siroj centru ili istoku grada? bitno mi je da je strpljiv i da odgovara na pitanja jer sam ja tip roditelja koji puno pita hahah, nadam se da ne smeta

4 odgovora

Tea_dvije_cure · 26. ožujka 2026.
dobrodosli u zg :) najbolje je da odmah po dolasku prijavis dijete u dom zdravlja po mjestu prebivalista, tamo ce ti reci koji pedijatar ima slobodna mjesta jer neki su popunjeni pa nema smisla da ti sad dajem konkretno ime dok ne znas gdje ces tocno stanovati
valentina_z · 27. ožujka 2026.
generalno je bolje pitati u onoj facebook grupi za mame iz zagreba, tamo je puno preporuka po kvartovima, ali slazem se sa prethodnom osobom da prvo treba vidjeti gdje imate slobodno mjesto
ivana_mama3 · 28. ožujka 2026.
mi smo jako zadovoljni nasom pedijatricom, strpljiva je i uvijek odgovori na sva pitanja bez zurbe, ali je u Dubravi pa ne znam da li ti odgovara lokacija. javi mi na pp ako te zanima ime
tata_marko · 31. ožujka 2026.
samo napomena - u zg cesto treba cekati red za upis kod pedijatra kad se seli, tako da sto prije rijesi papirologiju cim dodjete, da ne ostanete bez pokrivenosti

Prijavite se za odgovor.