Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

Kako vi organizirate dan s 2 djece i poslom od kuce?

iva.novak · 7. srpnja 2026.
Radim od kuce a imam dvoje djece, 3g i 6mj. Osjecam se kao da nista ne stignem kako treba - ni posao mi nije kvalitetan ni s djecom nisam prisutna kako bi trebala. MM radi vani pa je doma tek navecer. Kako vi to uspijevate uskladiti, ako uopce uspijevate?

6 odgovora

Lucija82 · 8. srpnja 2026.
Iskreno, mislim da savrsena organizacija ne postoji kad radis od kuce s malom djecom. Ja radim u blokovima dok stariji spava i dok mladji spava, sve ostalo cekaj navecer.
mirna_mama · 9. srpnja 2026.
Kod nas je bilo isto dok nismo upisali starijeg u vrtic bar na pola dana, to nam je spasilo zivot. Ako imas mogucnost, razmisli o tome.
Kristina_vz · 10. srpnja 2026.
Realno, nemoj se previse pritiskat. Ja sam prva 2 mjeseca mislila da cu skuziti sistem koji radi, a onda sam skuzila da svaki dan je drukciji i da to je normalno s malom djecom.
iva.novak · 12. srpnja 2026.
ne znam bas kako da upisem vrtic bas sad, nemamo mjesta u blizini a i mladja jos doji na 3h pa mi je tesko izaci van
ivana_mama3 · 14. srpnja 2026.
Ja sam u slicnoj situaciji i iskreno neki dani su katastrofa, mailovi ostanu neodgovoreni, dijete gleda crtice dulje nego sto bih htjela. Ali prezivimo, i to je nekad dovoljno.
dora_i_ja · 15. srpnja 2026.
Probaj barem podijeliti vecernje obaveze s muzem kad dodje kuci, da ti on preuzme djecu sat vremena da zavrsis posao. Meni je to jedino sto donekle pomaze.

Prijavite se za odgovor.