Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kako organizirate dan sa dvoje male djece a da ne poludite?

Lucija82 · 18. travnja 2026.
imam dvoje, 3g i 8mj, i osjecam se kao da mi cijeli dan prolazi u kaosu bez ikakvog reda. jedno place, drugo trazi paznju, ja se vrtim u krug i navecer sam mrtva umorna a osjecaj mi je da nista nisam napravila. ima li netko neki sustav ili raspored koji funkcionira? trazim realne savjete ne pinterest teorije :)

5 odgovora

iva.novak · 21. travnja 2026.
mi imamo fiksne vremenske blokove - ujutro izlazak van (setnja/park), popodne spavanje za oboje ako se poklopi, navecer kupanje pa spavanje. nije savrseno al mi drzi neki okvir
SanjaP · 22. travnja 2026.
realno? kod mene nema sustava, samo prezivljavanje od obroka do obroka i to je ok. ne trebas se osjecati krivo ako nema reda, ovo razdoblje prolazi
dora_i_ja · 22. travnja 2026.
probaj ukljuciti starije dijete u brigu o mlađem, npr da donese pelenu ili peva pjesmicu dok presvlacis bebu, osjeca se korisno i tebi je lakse
Maja_1985 · 23. travnja 2026.
meni je pomoglo kad sam prestala tezit da sve stignem isti dan nego sam si napravila listu za tjedan i rasporedila po prioritetu, manje pritiska
ivana_mama3 · 23. travnja 2026.
samo da znas da nisi sama u ovome, ovo je faza koja stvarno iscrpljuje, ako imas ikoga tko moze doci pomoci makar sat vremena dnevno iskoristi to bez grizne savjesti

Prijavite se za odgovor.