Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

trazim pedijatra u zagrebu, nasa se penzionira

neispavana_mama · 20. travnja 2026.
pozz svima, nasa dugogodisnja pedijatrica ide u penziju za mjesec dana i sad smo u panici jer imamo dvoje djece i navikli smo na nju. tko ima dobro iskustvo s nekim pedijatrom u zagrebu, podrucje trnje ili okolica? bitno mi je da je strpljiv i da ne zuri kroz pregled

6 odgovora

antonija_ri · 23. travnja 2026.
mi smo kod jedne pedijatrice u centru vec 6 godina, super je, ali nazalost ne prima nove pacijente trenutno, doktori su svi puni cini se
dora_i_ja · 25. travnja 2026.
probaj pitat u vrticu ili preko poznanika, meni se najbolje pokazalo od usta do usta, forum ti nece dat sigurnu preporuku jer se svi razlikuju po iskustvu
na_rubu_zivaca · 26. travnja 2026.
realno stanje pedijatrije u hrvatskoj je katastrofa, kod nas u susjedstvu su djeca bez pedijatra vec pola godine, cekaju listu
neispavana_mama · 28. travnja 2026.
hvala na odgovorima, otisla sam danas u dom zdravlja pitat direktno i kazu da imaju mjesta kod jedne mladje doktorice, cim je upoznam javim dojam
ne_spavam_mjesecima · 29. travnja 2026.
samo da se nadovezem, bitno je i da ti pase po komunikaciji, moja prijateljica je promijenila tri pedijatra dok nije nasla onog s kojim se slaze, ne odustaj
neispavana_mama · 29. travnja 2026.
upoznala sam je danas, djeluje mlado i entuzijasticno, dijete je bilo mirno kod nje sto je dobar znak. hvala svima jos jednom

Prijavite se za odgovor.