iva.novak · 21. svibnja 2026.
Trebamo malo veselja na forumu :) moj sin (4god) je danas rekao doktorici da je 'skoro star kao baka' jer ima 4 godine. Doktorica je jedva zadrzala smijeh. Dijelite vase urnebesne situacije, treba nam smijeh!
15 odgovora
Maja_1985 · 21. svibnja 2026.
hahaha odlicno! moja cerka (3god) je jucer rekla susjedu da tata 'nije jos oprao ruke od jutros' jer je mislila da to znaci da se ne pere cijeli dan ako se opere ujutro :D
josipa_os · 21. svibnja 2026.
moj sin je pitao vrticku tetu jel ona 'zapravo robot koji glumi da je covjek' jer je gledao neki crtani. Teta mi je to prepricala uz smijeh na roditeljskom
gabi_2djece · 22. svibnja 2026.
nasa mala (2.5) je rekla baki da 'mama ima trbuh kao balon' kad sam bila trudna sa drugim djetetom, bas je bila direktna hahaha
mama_bebaca · 23. svibnja 2026.
djeca su bas iskrena bez filtera, to je najbolje kod njih :D moj sin je jednom rekao susjedi da 'smrdi kao bakina kuca' - umrla sam od sramote
katarina.k · 24. svibnja 2026.
hahahaha ovo je zlato! nastavite dalje, ovo je najbolja tema danas
Lucija82 · 24. svibnja 2026.
moja kci je pitala popa u crkvi 'jel on Bozji frizer' jer je imao dugu kosu i haljinu, jos se smijem kad se sjetim
iva.novak · 25. svibnja 2026.
cure ovo je bas uljepsalo dan, hvala svima na smjesnim pricama! nastavite molim vas
ivana_mama3 · 26. svibnja 2026.
moj sin (5) je rekao tecajici na plivanju da 'ne zna plivati jer nije riba' kad ga je pitala zasto ne ide u vodu, bas logicno na neki nacin :D
mirna_mama · 27. svibnja 2026.
nasa mala je pitala je li djed 'popravljen covjek' kad je nosio naocale prvi put, mislila da su to neki 'dijelovi' kao kod igracaka
martina88 · 29. svibnja 2026.
ajme ova tema je bas potrebna, smijem se sama za racunalom kao luda. moj sin je rekao da 'mama ima dvije glave' kad je vidio moju sjenu na zidu, mislio je da je to druga osoba u kuci
antonija_ri · 30. svibnja 2026.
jedna moja prijateljica ima cerku koja je izjavila da 'tata radi u uredu jer je previse lijen za pravi posao' - hahaha djeca cuju sve i ponavljaju bas kad ne treba
iva.novak · 31. svibnja 2026.
hahaha ova zadnja je urnebesna, jos malo i nece smjeti nista pricati doma pred djecom :D
trudnica2026 · 1. lipnja 2026.
tocno tako, moja mala je rekla tetkinom muzu da 'tata kaze da je on dosadan' pred svima za rucka, jos se pravdam za to
Petra_ST · 1. lipnja 2026.
ovo je super tema, trebalo bi je zakaciti da se svi mogu smijati kad su lose volje
iva.novak · 2. lipnja 2026.
hvala svima na smjehu, ovo je tocno ono sto mi je trebalo danas! idem sad spremiti djecu na spavanje prije nego opet nesto izjave pred susjedima haha