Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

beba place svaku vecer od 18 do 21 i nitko ne zna zasto

Petra_ST · 9. srpnja 2026.
imamo 7 tjedana i svaku vecer ista predstava. oko 18h pocinje kmecat i to eskalira u vristanje koje traje 2-3 sata. nije gladan (nudim, odbija ili sise 2 min pa pusti), nije mokar, nije mu hladno ni vruce. nogice povlaci prema trbuhu, crven u licu, tvrd trbuscic. pedijatrica kaze kolike i da ce proc oko 3 mjeseca. e super, znaci jos 5 tjedana ovoga. probali smo kapi iz ljekarne, nista. ja se svaki dan poslije podne pocnem tresti od straha sto dolazi. kako ste vi to izdrzali??

6 odgovora

mirna_mama · 11. srpnja 2026.
Izdržali smo tako što smo se MM i ja izmjenjivali na sat vremena. Doslovno smo gledali na sat. Kad si sam s tim 3 sata poludiš, kad znaš da imaš pauzu za 60 minuta izdržiš. Ako imaš ikoga tko može uskočiti bar par večeri u tjednu, traži.
dora_i_ja · 13. srpnja 2026.
nama je pomoglo nosanje u nosiljci vani na zraku. cim izademo van, kao da se prekidac ugasi. kisa, vjetar, svejedno, mi smo hodali. moguce da je i to sto se ja smirim pa se i on smiri
mama_bebaca · 15. srpnja 2026.
probaj polozaj gdje mu trbuscic lezi na tvojoj podlaktici a glava u pregibu lakta, to se zove tigar na grani ili tako nesto. mom sinu je to bio jedini polozaj u kojem bi prestao vristat
gabi_2djece · 18. srpnja 2026.
7 tjedana je bas vrhunac, kod vecine je najgore izmedu 6 i 8 tjedana i onda krene padati. znaci vjerojatno si na vrhu brda a ne na pocetku. to mi je netko rekao i pomoglo mi je psihicki
Lucija82 · 20. srpnja 2026.
Samo pazi na sebe. Ako osjetiš da ti previše dođe, stavi bebu na sigurno u krevetić i izađi na 5 minuta na balkon. Nitko ti to neće zamjeriti i bebi neće ništa biti. To mi je rekla patronažna i bilo mi je najkorisniji savjet ikad.
SanjaP · 21. srpnja 2026.
kod nas je ispao refluks a ne kolike, pa ako nakon 3 mj ne prode obavezno spomeni pedijatru ponovno. znakovi su bili da se izvija unazad tijekom podoja i da mu je gore kad lezi. ne kazem da je to vase, samo eto info

Prijavite se za odgovor.