Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

zgaravica i hemoroidi me ubijaju, 34tt

Dario_novi_tata · 24. lipnja 2026.
cure moje, ne znam sta je gore, zgaravica koja me pali cijeli dan ili hemoroidi koji me bole kad sjednem. spavam samo na boku jer mi je trbuh prevelik za lezanje na ledjima. ima li ista sto stvarno pomaze ili samo moram trpiti do poroda?

6 odgovora

tamara_st · 26. lipnja 2026.
za zgaravicu mi je pomoglo da jedem manje obroke a cesce, i da ne legnem odmah nakon jela. ima i sigurni lijekovi za trudnice, pitaj ginekologa za preporuku.
Klara2023 · 28. lipnja 2026.
za hemoroide mi je spasila mast koju sam kupila u ljekarni bez recepta, sigurna je za trudnice. i puno vode da nemas zatvor jer to sve pogorsava.
trudnica2026 · 30. lipnja 2026.
nazalost kod mene nista nije pomoglo do poroda, samo sam trpila. poslije poroda je sve proslo samo od sebe za par tjedana.
Petra_ST · 30. lipnja 2026.
probaj spavati s jastukom izmedju nogu i jednim ispod trbuha, meni je puno olaksalo pritisak. i da, boк je jedina udobna pozicija zadnja dva mjeseca, navikni se haha
Dario_novi_tata · 2. srpnja 2026.
hvala cure, javit cu se ginekologu za mast i vidjet cu sa prehranom. bar da nekako dogruram do termina.
mirna_mama · 5. srpnja 2026.
drz se, zadnji mjeseci su najteži ali brzo prodje kad vec drzis bebu u narucju :)

Prijavite se za odgovor.