Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

kolike navecer, dijete place satima i ne znam vise sto pomaze

ivana_mama3 · 13. srpnja 2026.
imamo bebaca od 6 tjedana i svaku vecer izmedju 19 i 22h isto price, koljena uz trbuh, crveno lice, place iz sveg glasa. probali smo masazu trbuscica, tople obloge, nosenje, kapi za vjetrove... nekad malo pomogne na 10 min pa opet krene. pedijatar kaze da je sve uredu i da ce proci do 3-4 mjeseca ali meni je tesko gledati je tako. ima li jos netko da to prolazi trenutno ili je prosao pa da podijeli sta je pomoglo

4 odgovora

Lucija82 · 16. srpnja 2026.
nazalost ovo je klasika, mi smo isto imali sat vremena pakla svaku vecer. kod nas je najvise pomoglo nosenje u marami uz laganu setnju po sobi, pokret i blizina tijela
Tea_dvije_cure · 16. srpnja 2026.
probaj probiotik kapi, kod nas je pedijatrica preporucila i cinilo mi se da je malo lakse bilo. ali svako dijete je drugo pa ne garantiram
iva.novak · 18. srpnja 2026.
drzi se, ovo prode. meni je pomagalo drzati je u polozaju avioncic, preko podlaktice trbuscicem dolje, blaga masaza dok hodam po stanu
nina_zg · 18. srpnja 2026.
i mi smo to prezivjeli, tocno do 3.5 mjeseca kao alarm pa prestalo skoro preko noci. najvaznije je da vi kao roditelji izdrzite psihicki, nije lako slusati taj plac sat za satom

Prijavite se za odgovor.