Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

mucnine ne prestaju, 14 tjedan i jos uvijek povracam

jelena_pula · 15. srpnja 2026.
cure pomoc, 14 tjedan trudnoce i jos svako jutro povracam ko da je pocetak. mislila sam da ide do 12tt pa da stane ali nista. ne mogu jesti nista osim krekera i to jedva. je li to normalno ili trebam nesto reci ginekologu? umorna sam vec od svega ovoga...

6 odgovora

trudnica2026 · 16. srpnja 2026.
i meni je trajalo do 16tt, nazalost nekima traje duze. probaj đumbir caj ujutro prije nego ustanes iz kreveta, meni je malo pomoglo.
Lucija82 · 18. srpnja 2026.
ako povracas SVE sto pojedes i gubis na tezini to vec nije normalna mucnina nego hiperemeza, obavezno javi ginekologu da te ne dehidrira. ima terapija za to.
Tea_dvije_cure · 20. srpnja 2026.
meni nista nije pomoglo do poroda, jednostavno sam prezivjela. drz se, prolazi (nekad tek na porodu haha)
gabi_2djece · 22. srpnja 2026.
probala sam sve od djumbira do akupresurnih narukvica, kod mene je bio spas samo vrijeme. javi se ginekologu ako je jako, ima tableta koje su sigurne u trudnoci.
jelena_pula · 25. srpnja 2026.
hvala cure, javit cu se sutra na pregled jer stvarno vec gubim kilazu a ne dobivam. bar da znam da nije opasno za bebu.
iva.novak · 26. srpnja 2026.
bilo mi je slicno, doktorica mi je dala terapiju i za tjedan dana bilo je 100% bolje. ne muci se badava, javi se.

Prijavite se za odgovor.