martina88 · 24. ožujka 2026.
Cure pomagajte, 9 tjedan trudnoce i mucnine su katastrofa. Ne mogu ni vodu piti a kamoli hranu. Cijeli dan mi se vrti i povracam ujutro i navecer. Je li to normalno da je tako jako? Kad je to prestalo vama? Hvala unaprijed <3
12 odgovora
tata_marko · 25. ožujka 2026.
Meni je bilo tako do 14 tjedna pa je prestalo kao rukom odneseno. Drzi se, prolazi!
Maja_1985 · 25. ožujka 2026.
Probaj kuhati djumbir caj, meni je pomoglo. I jedi cesto malo, ne cekaj da budes gladna.
gabi_2djece · 27. ožujka 2026.
Ja sam imala hiperemezis, morala sam na infuziju u bolnicu jer nisam mogla nista zadrzati. Ako je zbilja tesko idi doktoru, ne trpi to sama.
SanjaP · 27. ožujka 2026.
kod mene su trajale do poroda bas, tesko mi je bilo ali eto prezivjela sam :D drzim fige da tebi prodje brzo
katarina.k · 29. ožujka 2026.
meni cimet caj pomogao vise nego djumbir, svima je drugacije, probaj oboje pa vidi
martina88 · 30. ožujka 2026.
hvala cure, probat cu djumbir. bas se bojim da je nesto vise od normalnih mucnina...
mama_bebaca · 30. ožujka 2026.
Slusaj svog ginekologa, postoje i lijekovi koji su sigurni za trudnice ako je jako izrazeno, nemoj se muciti bez potrebe.
dora_i_ja · 31. ožujka 2026.
meni je pomoglo da jedem keksice prije nego ustanem iz kreveta, cim stanem na noge sve je gore
martina88 · 31. ožujka 2026.
cure update - bila sam kod ginekologa, kaze da je sve u redu, samo hormoni. Prepisala mi neke tablete i sad je puno bolje!
Lucija82 · 1. travnja 2026.
super da je bolje! meni bas nikad nista nije pomoglo osim vremena, ali dobro da se rijesilo
trudnica2026 · 2. travnja 2026.
haha ja sam se najvise mucila od mirisa hrane, muz je morao jesti u drugoj sobi 3 mjeseca :D
martina88 · 4. travnja 2026.
hvala svima na podrsci, ovo je najbolji forum <3