Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

boli me strasno dok dojim, jel to normalno ili nesto nije u redu

Maja_1985 · 20. travnja 2026.
pozz svima, imam bebicu od 3 tjedna i od poroda me uzasno boli dok doji, bradavice su mi ispucane i katkad krvare. babica u rodilistu je rekla da je stav dobar ali ne znam vise sta da mislim. je li to normalno da toliko boli ili nesto radim krivo? placem svaki put kad krene dojiti, doslovno se bojim tog trenutka

6 odgovora

tamara_st · 20. travnja 2026.
to nije normalno da boli do te mjere, trebala bi hitno na savjetovanje za dojenje ili patronaznu sestru da provjeri stav i da nije mozda kandidijaza u pitanju. bol pri dojenju je znak da nesto ne stima
ne_spavam_mjesecima · 23. travnja 2026.
probaj lansinoh krema, meni je spasila zivot prve tri sedmice. i stavljaj malo mlijeka na bradavice poslije dojenja, prirodno lijeci
SanjaP · 26. travnja 2026.
kod mene je bio kratki podjezicni vezic kod bebe pa je zato bilo tako bolno, tek kad su ga podrezali je proslo. mozda provjeri to sa pedijatrom
mama_bebaca · 29. travnja 2026.
slazem se sa curama, to nije normalno da toliko boli, ne trpi to nego trazi pomoc od strucne osobe za dojenje sto prije, ima toga u vecini bolnica
Maja_1985 · 30. travnja 2026.
hvala vam puno, javit cu se patronaznoj sestri sutra ujutro, nisam ni znala da postoji ta opcija. nadam se da ce se rijesiti brzo jer vec razmisljam o adaptiranom sto me rastuzuje
Helena_ZG · 3. svibnja 2026.
drzi se, meni je trebalo dvije sedmice da se rijesi ali je vrijedilo, sad dojim bez ikakvog problema vec 8 mjeseci. samo strpljivo

Prijavite se za odgovor.