Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

second hand kupnja - kako ne nasjesti? nekoliko lekcija naucenih na tezi nacin

nina_zg · 4. lipnja 2026.
Evo, kupujem rabljeno vec dvije godine i mislim da sam prosla kroz sve moguce zamke, pa da podijelim jer vidim da puno cura tek pocinje. 1. Uvijek trazi dodatne fotke, ne one s oglasa. Fotke s oglasa znaju biti od proizvodjaca ili stare 3 godine. 2. Za sve sto ima mehanizam (kolica, autosjedalica, hranilica) - probaj uzivo. Sklopi, rasklopi, provjeri kopce. 3. Autosjedalicu NIKAD od nepoznate osobe. Ako ne znas je li bila u nesreci, ne znas nista o njoj. To je jedina stvar za koju bih uvijek isla na novo ili od nekog koga osobno poznajem. 4. Odjecu peri prije nosenja, uvijek. Sto biste vi dodale? Zanima me i gdje vi kupujete, jesu li vam grupe na drustvenim mrezama bolje od oglasnika?

5 odgovora

valentina_z · 4. lipnja 2026.
Potpisujem sve, posebno tocku 3. Isto tako pazi na rok trajanja - i autosjedalice i kacige imaju datum proizvodnje i nakon nekog vremena plastika vise nije ista.
Maja_1985 · 7. lipnja 2026.
ja bih dodala - pitaj zasto prodaju. ako ti netko kaze "dijete preraslo" ok, ako se izmotava mozda nesto ne stima. i uvijek pogledaj ima li dijelova koji nedostaju, meni je jednom stigla hranilica bez jednog vijka i bila je neupotrebljiva dok nisam trazila po zeljezariji
gabi_2djece · 7. lipnja 2026.
grupe su mi bolje jer je odaziv brzi ali su i lesinari brzi. ono, javis se 4 minute nakon objave i vec je rezervirano :D
iva.novak · 9. lipnja 2026.
Odlicna tema! Ja sam nasla najbolje stvari na sajmovima rabljene djecje opreme, znaju se organizirati po gradovima. Tamo sve vidis uzivo i mozes pipnuti. Uzela sam zimsku jaknu za 10 eura koja izgleda ko nova.
ivana_mama3 · 12. lipnja 2026.
savjet od mene: napravi popis prije nego udjes u grupu. inace kupis 14 stvari koje ti ne trebaju samo zato sto su jeftine. imam kutiju stvari koje dijete nikad nije koristilo a sve je bilo "prilika" :(

Prijavite se za odgovor.