Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

carski po preporuci - osjecam se ko da sam podbacila

ivana_mama3 · 21. lipnja 2026.
beba je karlicno, pokusali smo sve, i onu gimnastiku i pozicije, nista. doktor kaze da idemo na planirani carski u 39tt i sad mi je nekako muka od svega. najgore mi je sto se osjecam ko da nisam "prava" mama jer necu rodit prirodno. znam da je to glupo, znam, ali svi me pitaju "a jesi probala ovo, jesi probala ono" ko da nisam. jel bilo koga jos ovako pogodilo??

5 odgovora

Tea_dvije_cure · 22. lipnja 2026.
Nisi podbacila. Ponovi to sto puta ako treba. Ti nosiš dijete 9 mjeseci i izlaziš iz operacijske sale s njim, to je isto tako porod i isto tako je hrabro.
Maja_1985 · 23. lipnja 2026.
imala sam dva carska i oba puta su me pitali "a zasto nisi prirodno", ljudi su bezobrazni bez da su svjesni. najbolji odgovor je "tako je bilo najsigurnije za bebu" i tocka, ne duljis
josipa_os · 25. lipnja 2026.
planirani carski je bio puno mirniji nego sto sam ocekivala. dodes, sve je organizirano, za pola sata cujes bebu. oporavak je bio zahtjevniji, nemoj se forsirat prvih par tjedana i imaj nekog da ti pomogne oko doma. i nosi visoke gace, ozbiljno ti kazem :D
Lucija82 · 26. lipnja 2026.
Ja sam plakala kad su mi rekli za carski. Pa sam rodila, pa sam držala svoje dijete i iskreno mi u tom trenutku nije bilo ni najmanje važno kako je izašlo. Proći će ti to, obećavam.
mama_bebaca · 28. lipnja 2026.
pitaj u rodilistu jel moguc kontakt koza na kozu odmah nakon carskog, kod nas su to omogucili i to mi je puno znacilo. i pitaj za dojenje odmah, babice ti pomognu s pozicijom da te ne zulja rez

Prijavite se za odgovor.