Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

mucnine cijeli dan, ne samo ujutro :(

Petra_ST · 3. srpnja 2026.
cure pomoc, u 9om sam tjednu i ove mucnine me ubijaju cijeli dan ne samo ujutro kak pise po netu. jos ni od cega ne povracam nego samo mi je muka 24/7. jel to normalno ili trebam nazvat doktoricu? MM kaze da se ne bunim previse al stvarno mi je tesko funkcionirat na poslu ovako. ima li neki trik koji stvarno pomaze osim djumbira jer to mi ne pali nikako

5 odgovora

Lucija82 · 5. srpnja 2026.
i meni je bilo tocno tako u prvoj trudnoci, cijeli dan mucnina ne samo jutro. proslo je oko 14-15 tjedna skoro preko noci. drzi se, prolazi to
Maja_1985 · 5. srpnja 2026.
probaj kreknere prije nego ustanes iz kreveta, drzi ih na nocnom ormaricu. meni je to jedino pomoglo. i cesti mali obroci, prazan zeludac je najgori
ivana_mama3 · 7. srpnja 2026.
ako povratis vise od par puta dnevno i ne mozes zadrzati tekucinu obavezno javi ginekologu, postoji nesto sto se zove hiperemeza i to treba pratiti. za obicne mucnine je normalno da traju i cijeli dan, ne vjeruj svemu sto pise da je samo ujutro
tata_marko · 8. srpnja 2026.
vitamin B6 mi je propisala doktorica i stvarno je pomogao, pitaj svoju ginicu moze li ti prepisati nesto slicno
ana_i_luka · 10. srpnja 2026.
solidarnost, ja sam u 11tt i isto se muc cim po cijele dane. tjesim se da je to valjda znak da beba lijepo raste 😅

Prijavite se za odgovor.