Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Bebe (0-12 mjeseci)

beba se budi svakih sat vremena, ne znam vise sta da radim

Bruno_tata · 26. travnja 2026.
cure moje, pomagajte. MD ima 4 mjeseca i zadnjih tjedan dana se budi bas SVAKI sat nocu. prije je znala odspavat i 4-5h u komadu a sad nista. dojim je na spavanje, zaspe na sisi pa je stavim u krevetic i za sat vremena opet trazi sisu. jel ovo neka faza rasta ili regresija sna ili sta?? ja sam vec kao zombi, MM spava u drugoj sobi jer sutra radi pa sam sama sa ovim nocu. hvala unaprijed na savjetima

6 odgovora

Lucija82 · 26. travnja 2026.
to ti je regresija sna od 4 mjeseca, klasika. kod nas je trajalo skoro mjesec dana pa je samo prestalo. drzi se, prolazi to
mirna_mama · 26. travnja 2026.
jesi probala da je netko drugi uspava umjesto sise? kod nas je pomoglo da tata preuzme uspavljivanje na neko vrijeme, dijete onda ne trazi sisu nego se navikne na drugi nacin
na_rubu_zivaca · 27. travnja 2026.
pa normalno je da se budi ako spava na sisi, to ti je navika koju je tesko razbiti. nema tu cudne teorije, samo ce potrajati dok ne prespava tu fazu
nina_zg · 27. travnja 2026.
joj sta te razumijem, mi smo imali isto u to doba i mislila sam da cu poludit. drzi se, i ovo prolazi ko i sve drugo
Bruno_tata · 28. travnja 2026.
hvala vam cure, bar znam da nisam jedina. probat cu da MM ponekad uspava nju kad je vikend, mozda pomogne malo
josipa_os · 30. travnja 2026.
samo da dodam, kod nas nista od toga nije pomoglo dok nije prohodala pa je bila totalno umorna navecer, tako da ne ocekuj cudo odmah, svako dijete je razlicito

Prijavite se za odgovor.