Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

ima li nekih mama iz Splita za kavu/setnju? preselili smo se i nikoga ne poznajem

mama_bebaca · 8. svibnja 2026.
pozz svima. preselili smo se zbog muzevog posla prije 4 mjeseca, imam bebu od 7 mjeseci i iskreno... jako mi je tesko. nemam nikoga za popiti kavu, nemam kome ostaviti dijete 20 minuta, a muz radi po 10 sati. cijeli dan pricam s bebom i s mikrovalnom :( ako je tko iz Splita ili okolice i ima dijete slicne dobi, javite se, sretna bih bila i za setnju do parka. hvala

5 odgovora

Petra_ST · 8. svibnja 2026.
Ajme, tocno znam kako ti je, i ja sam presla u drugi grad kad je moj bio mali. Prijavi se u neku grupu za nosenje ili u igraonicu za bebe, cak i ako te ne zanima sama aktivnost - tamo su svi u istoj situaciji i lako se zapoceti razgovor. Meni su tako nastale dvije prijateljice koje su mi danas kao rodbina.
SanjaP · 10. svibnja 2026.
ja sam iz splita, dijete ima 9 mj! javljam ti se u inbox :)
ana_i_luka · 10. svibnja 2026.
savjet: dodji na igralista popodne oko 17h kad su svi vani. u pocetku ti je neugodno ali sve mame na klupi su tamo iz istog razloga - da nekoga cuju. samo pitas koliko ima njeno dijete i to je to, razgovor ide sam
valentina_z · 11. svibnja 2026.
drz se. to je tako podcijenjeno tesko, taj osjecaj da nemas svoje ljude. nije to ni depresija ni razmazenost, to je stvarna izolacija i normalno je da ti je tesko. ako se osjecas jos gore i dulje vrijeme, spomeni to i doktoru, ne samo forumu.
gabi_2djece · 12. svibnja 2026.
probaj i knjiznicu, kod nas imaju besplatne price za najmanje jednom tjedno pa se roditelji tamo skupljaju. i naravno vazeci savjet - reci muzu jasno da ti treba par sati vikendom samo za sebe. ne pitaj, reci :)

Prijavite se za odgovor.