Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

kad vas dijete blamira u trgovini - podijelite najgore/najsmjesnije trenutke

ivana_mama3 · 27. srpnja 2026.
jucer mi je sin (4g) u punom ducanu, glasno, pitao zasto ta gospoda ima 'takav veliki trbuh, je li ce i ona dobiti bebu' - zena NIJE trudna. htjela sam propasti u zemlju. mislim da svi imamo neku takvu pricu, hajmo podijeliti da se bar nasmijemo zajedno :D

5 odgovora

josipa_os · 28. srpnja 2026.
hahahahaha ovo je klasika, moja cerka je jednom u redu na blagajni glasno rekla 'mama zasto onaj gospodin nema kosu, je li mu je netko ukrao' covjek je bio ocito bez ijedne dlake na glavi. htjela sam se ugristi za jezik od srama
Lucija82 · 28. srpnja 2026.
moj je u crkvi za vrijeme mise pitao popa 'jel to tvoj kostim' na sav glas. ljudi oko nas su se jedva suzdrzavali od smijeha
valentina_z · 29. srpnja 2026.
citam ovo i place mi se od smijeha, hvala vam trebalo mi je ovo danas :) moj mali je jednom nepoznatoj tetici u lidlu rekao da smrdi jer je pojeo cesnjak dan prije pa mu je to bio jedini nacin da opise miris hahah
Petra_ST · 30. srpnja 2026.
joj i ja imam jednu - sin je u caffeu glasno pitao 'mama zasto ona teta ljubi tog necica ako mu nije mama' - radilo se o paru koji se ljubio za susjednim stolom. nisam znala gdje da gledam
tata_marko · 31. srpnja 2026.
ovo su najbolje teme na forumu iskreno, dignu covjeku dan. moja mala je jednom rodjaku rekla da izgleda kao 'stari djed iz crtica' - imao je 35 godina

Prijavite se za odgovor.