Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

12. tjedan a jos uvijek povracam po 5x dnevno

mama_bebaca · 4. ožujka 2026.
drage moje, ne znam vise sto da radim. mislila sam da ce oko 12tt prestat, svi mi govore "ma proci ce ti u drugom tromjesecju" ali ja svaki dan povracam ujutro, pa poslije rucka, pa navecer... jucer sam povratila i vodu koju sam popila. na poslu se skrivam po wc-u da nitko ne cuje, jos nisam nikom rekla osim sefici. probala sam dumbir caj, kekse uz krevet, jedem po malo svaka 2 sata... nista. ginekologica kaze da je normalno ako se ne dehidriram ali ja se osjecam kao krpa. jel bilo kome pomoglo nesto konkretno??? hvala unaprijed

6 odgovora

antonija_ri · 6. ožujka 2026.
Meni je pomogao vitamin B6, moja doktorica mi ga je preporučila i stvarno je bilo lakše nakon tjedan dana. Ali obavezno pitaj svoju ginekologicu prije nego išta uzmeš, ne uzimaj na svoju ruku.
Maja_1985 · 8. ožujka 2026.
ja sam povracala do 20tt i onda kao rukom odneseno. znam da ti to sad ne pomaze ali eto, ne mora znacit da ce trajat cijelu trudnocu. drz se <3
josipa_os · 10. ožujka 2026.
Pazi na dehidraciju, to je najvažnije. Ako ne možeš zadržati tekućinu više od 8-12 sati ili primijetiš da mokriš jako malo i tamno, javi se hitno doktoru, ponekad treba infuzija. Meni su jednom dali i bilo mi je puno bolje odmah.
gabi_2djece · 12. ožujka 2026.
kod mene su pomogle one narukvice za morsku bolest, one sto pritiscu tocku na zapescu. znam da zvuci ko gluparija i mozda je placebo ali meni je bilo lakse. kostaju sitno pa isprobaj
dora_i_ja · 15. ožujka 2026.
Jedi ono što ti paše, ne ono što piše u knjigama. Ja sam mjesec dana živjela na krumpiru i lubenici jer mi je sve ostalo bilo odvratno. Beba je uzela svoje, vjeruj mi. Nemoj se opterećivati zdravom prehranom dok ti je ovako.
trudnica2026 · 17. ožujka 2026.
drz se!! i ja sam se skrivala po wc-u na poslu, uzas. mozda razmisli da ipak kazes bar jednoj kolegici da te pokrije, meni je jako olaksalo kad sam rekla

Prijavite se za odgovor.