Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Roditeljstvo

drugo dijete - kako znati da je pravi trenutak (ili da nikad nece biti)

SanjaP · 22. travnja 2026.
MM i ja se vec mjesecima vrtimo oko iste price - hocemo li drugo dijete ili ne. prvo ima 3g, spava dobro, konacno smo izasli iz te najgore faze neispavanosti i evo nas opet pred pitanjem da sve ponovimo od pocetka. financijski bismo mogli, ali strah me da vise nikad necu spati normalno, da cu opet izgubiti sebe... kako ste vi odlucili?

5 odgovora

iva.novak · 24. travnja 2026.
mi smo cekali dok se prvo malo osamostalilo i onda odlucili da zelimo jos jedno, i sad kad gledam kako se igraju zajedno mislim da je to bila najbolja odluka, ali svako je drugacije, nema univerzalnog odgovora
tata_marko · 26. travnja 2026.
iskreno, nikad nema "pravog trenutka" koji ce se ciniti 100% spreman, uvijek ce nesto nedostajati - vrijeme, novac, san. na kraju je to odluka srca vise nego glave
dora_i_ja · 28. travnja 2026.
mi smo ostali na jednom i ne zalimo, i to je legitimna odluka, nemoj da te ikad drustvo natjera da mislis da moras imati drugo ako ne osjecas tu potrebu
valentina_z · 1. svibnja 2026.
realno pitanje sebi - da zamislis zivot za 10g s jednim i sa dvoje djece, koji te vise plasi/veseli? kod nas je to pomoglo da donesemo odluku
Maja_1985 · 2. svibnja 2026.
neispavanost prolazi (obecajem, opet), ali osjecaj da ces gledati dvoje djece kako rastu zajedno se ne ponavlja ako propustis taj trenutak. mi smo se odlucili na drugo i sad su nam 2 i 5g i teze je fizicki ali srecom je duplo veca

Prijavite se za odgovor.