Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Trudnoća

zgaravica me ubija, spavam sjedeci

iva.novak · 20. lipnja 2026.
33tt i vise ne znam sto bi. zgaravica pocinje cim legnem i traje do jutra. spavam skoro sjedeci, s tri jastuka pod sobom i budim se s kiselinom u grlu, grozno. ne jedem nista ljuto ni masno, vecera mi je u 18h najkasnije, popijem mlijeko... i dalje isto. kupila sam neke tablete u apoteci ali ne znam smijem li ih uzimati pa ih nisam ni otvorila. jel ima neko provjeren trik? plakala sam sinoc od muke u 3 ujutro, tako sam iscrpljena.

5 odgovora

dora_i_ja · 22. lipnja 2026.
NE uzimaj nista na svoju ruku, ali obavezno pitaj ginekologa jer postoje antacidi koji su dozvoljeni u trudnoci. mene je zgaravica isto ubijala i kad sam dobila preporuku od doktora, konacno sam spavala. nemoj trpit bez potrebe!
Lucija82 · 24. lipnja 2026.
badem. ozbiljno. 5-6 badema kad pocne i prode za par minuta. ne znam zasto radi ali radi. probaj, ne mozes izgubiti nista
mirna_mama · 25. lipnja 2026.
Digni gornji dio kreveta, ne samo glavu jastucima. Ja sam podmetnula debele knjige pod noge kreveta na strani gdje mi je glava, nagib od nekih 15cm. To mi je pomoglo više od svega ostalog jer se kiselina fizički ne može vraćati gore.
antonija_ri · 27. lipnja 2026.
jos jedan glas za pitanje doktoru. i drz se, meni je proslo isti dan kad sam rodila kao da je neko ugasio prekidac. ima kraj, blizu je :)
Petra_ST · 30. lipnja 2026.
meni je pomagalo zvakanje zvakace gume bez secera nakon jela, negdje sam citala da slina neutralizira kiselinu. i nemoj piti puno tekucine uz obrok, nego izmedu obroka. sretno draga

Prijavite se za odgovor.