Preskoči na sadržaj
Mala velika pitanja

Forum / Općenito

Ima li itko iz Trnja s bebom od cca godinu dana? Bas mi fali drustvo

ana_i_luka · 23. veljače 2026.
Ovo mi je malo neugodno napisati ali evo. Na porodiljnom sam vec skoro godinu dana i shvatila sam da danima ne razgovaram ni s kim osim s MM navecer i sa svojom bebom. Prijateljice rade, nemaju djecu, i nekako smo se udaljile. Idem svaki dan u park ali nekako mi je glupo prici nekome i zapoceti razgovor. Ima li ovdje netko iz Trnja ili blize okolice tko bi za kavu ili zajednicku setnju? Dijete ima 13 mjeseci, hoda i nemirno je :)

4 odgovora

dora_i_ja · 26. veljače 2026.
Nije ti nimalo glupo, vecina nas se tako osjecala. I vjeruj mi, ona druga mama u parku isto ceka da joj netko pride. Prosli tjedan mi je jedna zena rekla "joj hvala Bogu da je netko progovorio sa mnom" i sad se nalazimo dvaput tjedno.
trudnica2026 · 28. veljače 2026.
ja nisam iz trnja ali salji podrsku. probaj i one grupe za igru u knjiznicama, kod nas ih ima besplatnih i tamo je puno lakse zapocet razgovor jer svi sjede u krugu i djeca se ionako pomijesaju
SanjaP · 2. ožujka 2026.
trik koji meni uvijek upali: pustis dijete da ode do tudje lopte i onda imas savrsen izgovor da pridjes i kazes "oprostite" :D dosad mi je tako upoznala tri mame, jedna mi je sad prava prijateljica
tata_marko · 4. ožujka 2026.
Drzim fige da nadjes drustvo. I samo da znas - taj osjecaj izolacije je ono o cemu se premalo prica. Ako te bas jako pritisce i traje dugo, nije lose spomenuti to i lijecniku, nije sramota. Ali prvo probaj s parkom i kavom :)

Prijavite se za odgovor.